Anonim

1959 Gillette Fat Boy Renoverad Replated Platinum Cobalt E4 64P

Whitebeard sa att när "den" Gol D. Roger har väntat dyker upp kommer han att hitta One Piece och han kommer att vända hela världen upp och ner. Jag kan inte minnas något uttalande som förklarar att One Piece är någon form av en skatt som guld eller något.

Det sägs bara att det är Gol D. Rogers skatt som han lämnade på den platsen. Så jag undrar om det någonsin har sagts att One Piece är något konkret eller något teoretiskt, något virtuellt?

0

Oda själv bekräftade i en intervju med Momoko Sakura att One Piece inte är något som "resan själv var den verkliga skatten" och att den faktiskt är en fysisk belöning.

Det finns en bekräftelse på att skatten inte kommer att vara en andlig gåva.

Oda: "Ja, jag har redan bestämt mig för hur det ska sluta. Ska jag berätta det nu?"

Sakura: ".... Tja, jag vill veta, men det borde jag nog inte. MEN One Piece, det är inte något som" tillväxten ditt hjärta gick igenom ", eller hur?"

Oda: "Hahaha, nej nej, jag kommer inte att ta bort någon form av Wizard of Oz-saker som det. Efter att ha gått igenom ett sådant äventyr skulle det inte vara rättvist att inte ge dem en belöning."

källa: One Piece Wikia

Denna länk innehåller detaljer som är spoiler till sin natur. Klicka på egen risk: Intervjuinformation + Spoilers

2
  • Den referens som wikia använder för att hävda att det är en fysisk är den du citerar. Har han inte sagt vilken typ av belöning One Piece är tydligt?
  • 2 Nej, det har han inte. Det skulle typ av besegra syftet med den "mystiska aura" bakom skatten. Allt som har handlat om skatten är vad som har sagts ovan.