Anonim

Värme. MicroMonsta, Volca Beats, Zoom MS70

Ursprungligen trodde jag att Merlin, Lancelot, Guinevere, Morgan le Fay och Mordred var de enda som visste att Arturia var kvinna när hon blev kung.

När jag läste upp Kays profil på Wikia läste jag att han visste att hon var en kvinna och lovade att hålla det hemligt

Hennes identitet som kvinnlig var känd för honom, men han behöll hemligheten hela sitt liv efter att ha varit svurit till sekretess av Merlin.

Så det fick mig att undra: Var det någon annan som visste att King Arturia faktiskt var en kvinna? Hur fick de reda på det?

5
  • De fick reda på det för att det var uppenbart
  • Ja, i stort sett vem som helst med en hjärna kunde ha räknat ut det - men majoriteten av människorna var tvungna att stanna kvar i mörkret för att plotta
  • Troligen bara Merlin, Morgan le Fay och Guinevere.
  • Bedivere och Kay visste eftersom de uppfostrade Arturia.
  • @Xavon_Wrentaile Bedivere höjde inte Artoria.

Enligt Garden of Avalon är det bara Merlin, Uther (innan han dog), Ector (hennes fosterfader som uppfostrade henne från 5 års ålder), Kay (hennes fosterbror) och Guinevere när de gifte sig. Närmare slutet av Artorias kungarike avslöjar Guinevere detta också för Lancelot när de börjar komma närmare.

I Camelot-kapitlet i Fate / Grand Order avslöjar Agravain att han fick reda på det när han upptäckte affären.

Även om det inte uttryckligen anges någonstans jag är medveten om, måste omständigheterna i Mordreds uppfattning / höjning innebära att Morgan också har känt.

Jag tror att efter att Lancelot och Guinevere blev kär, sa Morgan le Fay alla att Artoria är en tjej. Jag är inte säker, men du kan kolla in Type Moon wikia

1
  • Lägg till källor för ditt svar, annars är det bara spekulation.