Anonim

MONKEY UPDATE: ALLA LÄCKAD INFORMATION! ROBLOX ADOPT ME🤫😧

I det första avsnittet av Love Live! School Idol Project säsong 2 gick tjejerna till vad jag antar är en arkad där det främsta skylten säger Gamers. När jag tittade på ED för avsnitt 2 märkte jag att samma logotyp visas i krediterna (detta är den lokaliserade versionen som släpptes av NISA).

Jag undrar vem / vad är spelare och vad är deras koppling till Love Live serier? Är det bara ett produktplaceringsavtal med anime eller har det något att göra med den verkliga idolgruppen?

Gamers är en hobbybutik som specialiserar sig på anime, manga, spel och deras relaterade varor.

AKIHABARA GAMERS - Bild med tillstånd av japansk Wikipedia

Tydligen har spelare dykt upp många gånger på Love Live! anime. Enligt NineColors.com (japanska), en webbplats som listar verkliga platser som används i anime:

  • Säsong 1, avsnitt 3 (olika teckensnitt / logotyp)

  • Säsong 1, avsnitt 6
  • Säsong 1, avsnitt 9 (det första avsnittet med rätt typsnitt / logotyp)

  • Säsong 1, avsnitt 13
  • Säsong 2, avsnitt 1
  • Säsong 2, avsnitt 3
  • Säsong 2, avsnitt 13

När man jämför med andra butiker är det bara spelare som har sitt ursprungliga namn med korrekt logotyp medan andra ändrades. Detta ger en stor ledtråd att det är en produktplacering.

Men Gamers själv har gjort några bindningar / samarbeten med Love Live! själva serien. Några exempel är bonusvaror för Love Live! produkter (anime Blu-Ray, CD-singlar).

Enligt s HatenaBlog (japanska) finns det också en speciell monter för " s Final Love Live!", Som visar den outfit som används på " SUNNY DAY SONG "-föreställning och andra saker som besökares kommentar, merchandises, alla släppta singlar och album och affischer.

Flyttar till Love Live! Solsken!!, det finns Gamers Museum, som visar en kommentarstavla (separerad i endast text / med bild), Aquors-scenen i anime, introduktion till deras låtar och casts signatur.

Sist men inte minst är Love Live! Solsken!! specialsidor på Gamers (japanska) och Gamers onlineshop (japanska) webbplats.