Anonim

Ron Pope - Reason to Hope (Lyrics) HD

Hur mycket av Black God (Kurokami) manga anpassades till anime, som i vilket kapitel / volym?

De flesta människor vet inte att varje person är en av tre doppelfartyg, tre personer som delar samma öde, och att gudliknande varelser som kallas mototsumitama skyddar den naturliga maktbalansen i världen. Emellertid dras Keita Ibuki, en videospelprogrammerare från Tokyo, plötsligt in i mototsumitamas intriger under ett slumpmässigt möte med Kuro, en ung mototsumitama som gör ett kontrakt med Keita för att rädda sitt liv. Tillsammans med Keitas barndomsvän Akane Sano börjar paret undersöka konstiga störningar i den naturliga maktbalansen som verkar vara kopplad till en kraftfull klan av mototsumitama.
- http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=10262

Slutet på anime:

Akane gifter sig med Keita och tackar Kuro för att de har nått den punkten. Flera decennier senare får Kuro ett telepatiskt meddelande från en mycket gammal Keita. Han berättar för henne att han kommer att ta förbannelsen med honom och tacka henne för att hon gav honom ett lyckligt liv. Keita dog därefter precis innan hans barnbarn hämtade honom till middag. En lättad Kuro säger sedan till sin älskade Contractee att vila i fred. -http: //en.wikipedia.org/wiki/List_of_Kurokami: _The_Animation_episodes

Det här är förmodligen inte svaret du letar efter. Men efter att ha sett det första avsnittet i serien kan jag säga att avvikelsen börjar i kapitel 1 / avsnitt 1 när Keitas karaktär förändras helt. I mangan programmerar han videospel medan han i anime är gymnasieelever. I mangan är han en arrogant prick; inga sådana attribut till anime karaktären.

Eftersom anime producerades när mangan fortfarande skrevs var tvungen att göra det helt och hållet avviker från mangas tomt vid en tidpunkt. Jag har fått höra detta hände i avsnitt 12. Jag är inte helt säker på vilket kapitel eller volym detta representerar. Slutet skiljer sig helt från mangan.

2
  • Jag antar att det jag letar efter är hur mycket material anime täckte fram till avsnitt 12.
  • @ ton.yeung FWIW, kärnan i mitt svar är att om du ställer den här frågan för att hoppa över kapitel som täcks av anime, så är mitt svar "Hoppa inte över något och läs från början".