Anonim

Panerai Carbotech

Jag älskar verkligen Fairy Tail-anime, men kan inte hitta fler dubbade avsnitt på engelska efter avsnitt 175. Vet någon när FUNimation fortsätter att kopiera Fairy Tail-anime?

5
  • Funimation bekräftade här att de kommer att börja släppa dubben för säsong 2 i juli i år (2015). Så jag antar att det skulle betyda att den här frågan borde öppnas igen?
  • Jag försökte formulera om din fråga, så om du tycker att den skiljer sig från vad du hade tänkt att ställa, är du välkommen att återställa när som helst.
  • @PeterRaeves bra även då är det fortfarande utanför ämnet.
  • @Alagaros På vilka grunder? Han frågar om en aviserad framtida händelse från en juridisk källa. Så vitt jag vet är dessa inte ämnen.
  • @PeterRaeves hmm verkar din rätt, min dåliga!

Det verkar som om min ursprungliga kommentar länkar till utgåvan av säsong 2 av Fairy Tail, men en annan säsong 2 som jag antog. Den länkar till lanseringen av Funimations andra Fairy Tail-säsong alias avsnitt 49 till 72 och inte till uppföljningsserien 2014, dvs. alla avsnitt från 176.

Det slutade med att jag räddade ansiktet eftersom jag så småningom upptäckte att Funimation faktiskt hade meddelat sitt släppdatum för sin sjunde säsong för inte så länge sedan. Som du kan se nedan, Fairy Tail säsong 7 (aka avsnitt 176 till 187) är planerad till 30 juni 2015.

Schemat hittar du här.

Uppdatering

Så släppningen borde ha varit i morgon, men det verkar som om släppet har försenats med sex veckor. Om du tittar på deras nuvarande schema, Fairy Tail säsong 7 verkar flyttas till 11 augusti 2015 som nämnts av shadowx123.