Anonim

One Piece AMV / ASMV - THE HART OF A GIANT - Usopp Sogeking Tribute 2018

Uppenbarligen behöver haki inte alltid träna för att uppnå; eftersom vi har sett Doflamingo och Luffy väcka det omedvetet. Men jag läste att Ussop och Ace hade samma oväntade, korta "uppvaknande" av erövrarens haki, så när hände det? Finns det också i mangan?

0

Usopp har väckt sin Kenbunshoku Haki vilket avsevärt ökar räckvidden för hans detekteringsradio under den senare halvan av Dressrosa-upproret, eftersom han kunde se auror av Luffy, Law och Sugar, som var i det kungliga palatset, från det gamla King's Plateau nära Corrida Colosseum. Med detta kunde han fastställa Sugars plats och hugga ner henne från ett sådant avstånd. Usopp har ännu inte kontroll över det eftersom han bara väckte det under sin attack för att slå ut socker.

Anime: avsnitt 697

Manga: Kapitel 758

0

Det krävs fortfarande träning för att använda haki men inte speciell träning som är specifik för att lära sig haki. Du kan till exempel gå runt och slåss mot hårdare och hårdare motståndare tills du så småningom kommer att använda haki av misstag. Du kan troligtvis få stridsträning som Helmeppo och Coby, vilket skulle resultera i att användningen av haki ledde direkt in i haki-träning eftersom de övervakades av någon. Det krävs träning för att bemästra haki även om det kan vara möjligt att bemästra haki genom att bara slåss mot starkare motståndare och utan någon vägledning men döden skulle vara mer sannolikt.