Anonim

Simulering av World Trade Center

I OVA avsnitt 2, när alla tjejer gick på camping, visade Yukari sin samling, ransoner från olika länder, några av Rabbit Team-tjejer började skrika * pam, * pam, * pam, vilket jag antar kommer från ordspam. Men varför censurerade de ordet? Hur kan det bli något som "ägg, bacon, korv och skräppost"?

Tydligen är det en parodi från en populär Monty Python-skiss med titeln "Spam". Det handlar om två kunder som beställer en frukost från en meny som innehåller skräppost i nästan varje maträtt.

Som vanligt måste många andra shower också censurera något märke eller ersätta det med liknande namn som det verkliga varumärket, så att producenterna kan undvika upphovsrättsfrågor. Någon annan show tenderar också att censurera en del av showen om det är en parodi till en annan show av samma anledning.

Det här är en video från Girls und Panzer OVA 2 och Monty Python - Spam

Och det här är en bild för jämförelse om videon tas bort:

Spam används faktiskt som militär mat under andra världskriget.

Spam är ett varumärke med flera konserverade köttprodukter på burk tillverkade av Hormel Foods Corporation. Den introducerades först 1937 och blev populär över hela världen efter användning under andra världskriget.(1)

Spam användes av amerikansk militär ockupation efter andra världskriget till Guam, Hawaii, Okinawa, de filippinska öarna och andra öar i Stilla havet som en av deras militära mat.

Termen skräppost inom ramen för elektronisk kommunikation kommer från denna skiss.(2)

Källor:

  • (1) - Wikipedia: "Spam (mat)"
  • (2) - Wikipedia: "Spam (Monty Python)"
3
  • 3 Den behandlar inte frågan varför ordet skräppost censurerades.
  • 1 @Paulie_D eftersom det är en parodi och ett varumärke, tänkte jag att alla borde veta det redan ..
  • @Paulie_D Jag kan tänka mig att det skulle ha något att göra med juridiska frågor se Phillips svar och Oshinos kommentar ovan

SPAM® är ett registrerat varumärke av Hormel Foods Corporation.

Som du kanske har lagt märke till från andra produktioner, ändrar eller censurerar Anime vanligtvis alla verkliga varumärken som visas.

De gör detta:

  1. för att undvika juridiska problem med varumärkesägare om de anser att deras varumärke är felaktigt framställt
  2. att inte ge bort något gratis som de kan få betalt för