Anonim

Love's to blame - Joel & Luke yrics Lyrics Video

Som referens är ordboksdefinitionen av ordet "pinto"

Markerad med vita fläckar och andra färger; fläckig; fick syn på.

Det kan också användas för att hänvisa till en ojämn häst som har oregelbundna fläckar i två färger som den här:

0

Min gissning är att "Jack" är en hänvisning till "Jack the Ripper" för i OVA jagar huvudpersonerna en seriemördare. Det kan också vara en hänvisning till "Jack-o'-lantern" eftersom seriemördaren bär en pumpamask och kallas "Lantern".

Å andra sidan är de enda två saker jag kan komma på för Pinto att det är en hänvisning till (spoilers framåt):

1

De dolda blåmärkena på den äldre patienten som ser ut som en fläckig häst. Patientens hud var alltså som en "pinto" häst.


2

De dubbla personligheter som sjuksköterskan hade eftersom "pinto" kunde betyda att hon hade fläckar av vitt (bra) och svart (dåligt).


Jag tror att teori nr 1 om den äldre mannen är mer sannolikt att ha rätt än sjukskötersketeorin.

4
  • Sluta svara på din egen fråga för rykte.
  • 1 @GKA det är inget fel med självsvar, förutsatt att frågan och svaret har sin egen merit. Jag var också den som föreslog OP att sätta sin teori som svar eftersom det är det ett av de möjliga svaret, och så kan det röstas därefter. Och det finns inget som hindrar någon från att ge ett bättre / officiellt svar på denna fråga.
  • Åh. Det är konstigt. Jag visste inte att du kunde svara på dina egna frågor. Hur som helst tack för att du berättade för mig)
  • @GKA Jag publicerade ursprungligen mitt svar som en del av Frågeställningen i ett tidigare inlägg men AkiTanaka förklarade att det var mer meningsfullt att lägga upp min egen teori som ett svar så att frågan kunde stå på egen hand. BTW, jag väntade på att andra skulle svara innan jag publicerade mitt eget svar. Jag googlade också andra teorier men hittade ingenting.