Anonim

(REMASTERING SNART) Glitchverse Episode 4: Euphoria Official (Glitchtale Fan Made) 100 subs Special!

Under Tartaros-bågen säger de att Face kunde rensa alla spår av magi från kontinenten vilket skulle ge alla trollkarlar magiskt bristsyndrom (ep 238). Men i Edolas har Natsu ingen magi och det verkar inte finnas någon magi i atmosfären.

Så varför får de inte magiskt bristsyndrom från brist på magi?

Ett ordentligt svar verkar inte ha ges i serien (även i Manga), så följande är spekulation baserat på vad vi vet.

Edolas var det parallella universum där människor inte kunde använda magi direkt utan magi fortfarande existerade i form av Lacrimas. Medan Mystogan som vänder om Anima i slutet av bågen gjorde det helt magiskt, kan det vara så att miljön tidigare hade tillräckligt med Ethernano för att inte utlösa sjukdomen.

Det finns ett par punkter för detta. Först kunde överskridande stanna där säkert, trots att de hade magi i sina kroppar. För det andra kan Fairy Tail-magiker från Earth Land använda sina krafter för att ta de röda 'X-Balls' från Mystogan. Medan vi inte vet mycket om dem är det mycket mer troligt att pillerna tillät dem att absorbera Ethernano från Edolas-miljön än att ha tillräckligt med Ethernano inuti dem för att driva all sin magiska användning för hela bågen.

Om beskrivningen av Ansikts effekter anses vara korrekt bör Edolas för närvarande vara bebodd för magiker, ungefär som Fiore skulle bli om de lyckades aktiveras.