Anonim

Önskar produktionspapper

I Psycho-Pass (säsong 1) uttryckte Sakurai Takahiro Makishima Shougo. I Psycho-Pass 2 röstar han Hinakawa Shou. Jag tycker det är konstigt att samma röstskådespelare skulle kastas för att rösta två olika viktiga karaktärer i samma show.

Visst, det är vanligt för en röstskådespelare att rösta flera sidkaraktärer, jag antar att för att minska det totala antalet röstskådespelare som behöver anställas (t.ex. från den här säsongen röstar Fukuyama Jun Hunchoceratops och några sidkaraktärer i Amagi Brilliant Park; och Kayano Ai uttrycker ett antal sidkaraktärer i Shirobako). Men två olika huvudpersoner? Det var konstigt.

Ännu stillare, Sakurai spelar svårt mot typ som Hinakawa - mjuka roller är inte vad han gör för det mesta. Vet vi varför Sakurai omarbetades som en annan karaktär i Psycho-Pass 2?

Jag är inte säker på om detta har bekräftats, men det är troligt att Takahiro Sakurai gillade att spela Makishima Shogo i Psycho Pass. Med allt beröm han fick, tror jag att han gillade projektet (Psycho Pass) så mycket att han ville komma tillbaka i åtgärden även om det var en roll han normalt inte skulle ta på sig.

1
  • 1 Finns det något som säkerhetskopierar det du hävdar här?