Anonim

Jwalk0s 30: e Vid - Supercalifragilisticexpialidocious

När är Blå exorcist filmuppsättning, kronologiskt?

Jag är säker på att det fanns ledtrådar i filmen för att ange var filmen faller i förhållande till TV-serien, men det har gått åldrar sedan jag tittade på serien, så jag tog inte riktigt upp någonting.

5
  • Det är troligtvis efter TV-serien, men eftersom anime förgrenades från mangan runt kapitel 13, finns det ingen referensram i förhållande till anime, förutom festivalen som äger rum vart 11 år.
  • VÄNTA, BLÅ EXORCIST ÄR EN FILM !!!
  • @ Jonco98 Ja, en film hade premiär i december 2012 och är nu tillgänglig på hemmavideo.
  • @senshin Bra!
  • Det är efter serien. Om du märker att han inte gömmer sin svans som han brukade göra i första hälften av serien. Det är hur jag räknade ut det. :)

Kort version

Det äger antagligen rum mellan avsnitt 19 och 20.

Lång version (spoilers)

Jag undrade också om det här. Det sker tydligt efter avsnitt 15 när Rin avslöjar sina krafter, och efter att Konekomaru börjar acceptera honom som en vän efter avsnitt 18 eller 19. Så jag skulle säga att det äger rum före avsnitt 20, för de närmaste episoderna verkar hända samtidigt och alla är mer seriella fram till finalen. Yukio har inte heller sina spetsiga demonöron i filmen som i scenerna efter avsnitt 25 i avsnitt 25, så jag tror inte att filmen äger rum efter serien.

1
  • Men ska jag titta på filmen före andra säsongen eller efter andra säsongen?

Det kan inte vara efter serien eftersom Yukio inte är som han var i slutet som hur Rin är men Rin är känd som Satans son nu så jag säger var som helst från 19-20