Anonim

Attrahera ex / ring ett samtal från ditt ex / få en text från din ex / forntida indisk meditation / del 2

I det tusenåriga blodkrigets båge dödade Mayuri 28 000 Rukongai-medborgare för att balansera själantalet. Enligt honom gjordes detta för att det var många håligheter som försvann och orsakade ett överflöd av själar i den mänskliga världen. Om Mayuri "dödade" själar i Soul Society, skulle de inte reinkarneras i den mänskliga världen och orsaka ännu mer själsflöde?

Inte exakt.

Således balansen fungerar är således:

  • En mänsklig själ som finns i den mänskliga världen gör det antingen genom en människas födelse eller död.
  • Denna själ kan antingen renas och överföras till Soul Society av en Soul Reaper, eller förvandlas till en Hollow antingen genom världsliga tillhörigheter eller ägodelar, eller om en Soul Reaper inte når dem tillräckligt snabbt.
  • Soul Reapers kan rena de förvandlade håligheterna som gör att deras själ kan återgå till cykeln.
  • Själar som finns på andra sidan i Soul Society kan så småningom återgå till cykeln.

I slutändan är målet att upprätthålla netto-noll - det finns tillräckligt med själar som antingen är Plus, i Soul Society eller är ihåliga - men ingen borde vara tagen från cykeln.

Det sätt som en Quincy förstör en ihålig skulle förhindra att deras själ någonsin åter kommer in i cykeln, så att balansen blir skakig. Om Quincies förstörde 28 000 ihåliga, skulle det finnas ett överskott på 28 000 själar i Soul Society. För att upprätthålla balansen måste dessa 28 000 själar * förstöras; de kan inte reinkarneras eftersom det skulle bevara obalansen.

*: Även om detta väcker frågan, varför inte låta hälften reinkarneras omedelbart, men ... Mayuris metoder är ganska trubbiga och direkta. Tanken kanske aldrig har dykt upp för honom. Dessutom finns det ingen direkt angiven metod att en Soul Reaper kan få en själ att omedelbart dyka upp igen i den mänskliga världen.

2
  • hur kommer dess överskott? "Det sätt som en Quincy förstör en ihålig skulle förhindra att deras själ någonsin åter kommer in i cykeln". Från wiki, "Quincy slocknar helt håligheter, så de själar som kommer till den mänskliga världen återvänder inte till Soul Society och därför skulle själarna bara öka på den mänskliga världens sida." Således borde 28000 själar vara i Soul Society, men istället bara komma tillbaka till Human World. Det betyder att Soul Society saknar 28000 själar och Mayuri dödade 28000 fler själar i Soul Society, så den mänskliga världen har 56000 fler själar än SS. Mayuri borde ha dödat människor istället.
  • kanske du kan illustrera i Ms Paint på din fritid? LOL