Anonim

Lovesick Girls (Av BLACKPINK) | Första försöket 92,55% expert | Slå Sabre MR

I 2014 Fate Stay Night-anime var Sabre under kontroll av Caster och poserades så här:

Var det någon faktisk anledning till detta eller var det bara fanservice? Hur förklarades detta i den ursprungliga Visual Novel?

1
  • I Carnival Phantasm älskar Caster cosplay

Anledningarna är dubbla. Den ursprungliga visuella romanen, som var anime baserad på, var en eroge. Naturligtvis dyker scener upp som dessa. Denna scen kom direkt från den visuella romanen med mindre skillnader.

Den andra anledningen har att göra med Casters identitet.

Casters verkliga identitet är Medea. Hennes liv var fullt av svek och hennes oskuld togs ifrån henne när hon var ung. Hennes bakhistoria indikerar att anledningen till att hon satte Sabre i en så pinsam position med klänningen var att hon i huvudsak ville göra de saker som gjordes mot Sabre. Skillnaden är att hon ville göra Sabre till sin slav och få Sabre att förråda Shirou av egen fri vilja. Hon ville inte styra henne med våld med Command Spell, en analog till hur Afrodite tvingade henne att bli Jasons älskare med sina krafter. Dialogen i Visual Novel visar också varför hon lade henne i en sådan klänning och varför hon tyckte om Sabre. Hon ville att den vita klänningen skulle representera Sabres oskuld, och hon ville att hon skulle ge efter för sexuell njutning medan hon förblir jungfru för alltid.

Utan att förstöra var scenen inte bara fanservice. Snarare har det att göra med Casters förflutna. De saker som Caster gjorde mot Sabre var de saker som hände henne i hennes tidigare liv.