Anonim

Pianisti a distanza

I en av Baccano! avsnitt (uppenbarligen avsnitt 8, enligt Wikipedia) ser vi att ett antal personer från polisen informeras om inbrott som begåtts av Isaac och Miria. Kommer paret faktiskt att konfronteras med brottsbekämpning när som helst under anime-serien (eller till och med ljusromanerna)? Jag minns inte att detta hände i anime, men jag har läst att det utelämnar några detaljer från ljusromanerna.

0

Vissa undercover-poliser hör Issac prata i Alvaere om deras olika brott (1934) och ber honom och Miria komma och se en show i en närliggande byggnad. Issac ber Miria hämta sin plånbok och ber sedan polisen att fortsätta och gripa honom. På grund av att de befinner sig mitt i Martillo-territoriet med en hel del av gänget som stirrar på dem, bestämmer de sig för att bara gripa Issac istället för att göra en scen som försöker fånga Miria, som sedan skickas för att stanna hos Jacuzzi's besättning vid Genoard semester herrgård till låg låg tills anklagelserna mot henne tappas, där hon stannar tills hon går för att träffa Issac efter hans släpp.

Victor drar några strängar och går med på att upphäva anklagelserna mot Miria och ge Issac en reducerad straff om han hjälper dem med Huey i Alcatraz. Eftersom Firo gick med på att gå i fängelse i utbyte mot att Victor inte förföljde sin vendetta mot Ennis för att han slukade sin vän (och var involverad i Szilards planer) bestämde de sig för att inte använda Issac och han gjorde helt enkelt sin tid (3 1/2 månader), och släpptes, och sedan hade han och Miria ett rent skiffer.

På grund av löjligheten med alla brotten var det enda brottet som Issac faktiskt anklagades för att råna herrgården.

0

I den åttonde romanen (år 1934) skickas Firo till Alcatraz av Victor Talbot och möter både Isaac och Ladd Russo där. Isaac fängslades för olika stölder men släpps samma år.

Detta är den enda kända meningen och den är inte känd som stölder, men jag minns från anime att polisen kände till de flesta av sina kriminella handlingar. Jag vet inte varför han släpptes samma år eller varför Miria inte satt i fängelse.

År 1934 arrangeras Isaac och skickas till Alcatraz i romanerna.

3
  • 3 mer information om hur det hände och omständigheterna skulle uppskattas mycket
  • 3 Det här är långt vagt för att räknas som ett svar. Försök att ta med källor eller referenser när du svarar.
  • Det här är vad jag letar efter, men du borde vara lite mer specifik. (Till exempel, vilken roman?)