Anonim

비밀 로 감춰져 아직 까지도 공개 가 안된 10 000 ℃ 까지 버티는 물질

En Saiyajin kan multiplicera sin makt om han tar stor skada eller är nära döden och kan läka sig själv efteråt.

Med den förmågan ensam kunde de skölja och upprepa otaliga gånger innan det första mötet med Androids (du kan inte vara för säker).

Goku och Vegeta har sin stolthet och allt, jag förstår det. Men Trunks och Gohan är mycket mer rationella (särskilt Future Trunks). Så varför gjorde de inte vad Vegeta gjorde på Namek med Dende till exempel?

1
  • plot hål yo !!

Det finns flera saker mot detta.

  1. Det behöver en nära dödsupplevelse för att få makten och de måste läka sig efteråt, eftersom Dende inte var på jorden just nu och de verkligen inte vill äta alla bönor. Det skulle ta mycket tid att återfå sin fulla styrka och de kunde naturligtvis dö i försök.
  2. Vegeta och Goku skulle aldrig använda något sådant för att få makten på grund av sin stolthet.
  3. De kan ha underskattat cyborgarna
  4. Future Trunks var inte i denna tidslinje vid den tiden
  5. Gohan var ett barn vid den här tiden och han "var tvungen att studera". Hans mor skulle aldrig ha tillåtit honom att bli slagen halvdöd och återhämta sig bara för att öka makten.

6. Framtida trunkar kanske inte är medvetna om detta faktum, eftersom Goku och Vegeta redan var döda när han levde och Gohan kanske aldrig sa till honom det.

Som undantag från 2:

Vegeta gjorde detta på Namek, för han hatade Frieza, han förstörde planeten Vegeta och dödade nästan alla Sajyans. (Som undantag från 2.)

Det är skälen emot, enligt min mening. Det kan finnas fler, och vissa kanske inte har rätt, men jag hoppas att du kan använda det här svaret.

6
  • 3 Det skulle också göra serien ganska tråkig om den skulle hända på det sättet. Så mangaka gjorde det inte så :)
  • Mitt svar är för långt för kommentaren så läs detta: gist.github.com/4331770
  • @MadaraUchiha Detta är den mest uppenbara :) men eftersom karaktärerna inte bryr sig om det spelar ingen roll
  • @HashiramaSenju Jag lägger till en kommentar till din github-länk, eftersom min kommentar är för stor här. Alla andra, var medveten om att det kan finnas spoilers för dig.
  • @Tartori OK, så de kunde göra det innan cellspel åtminstone. Logiskt nog, allt annat det totala gissningen av dig. om du inte ger mig hårda bevis.

Det fanns också en möjlighet att de kunde ha dött när de försökte detta, så det är inte en så bra strategi.

1
  • 1 Kom igen, allvarligt? Med dende på deras sida kan de bokstavligen göra ett hål i magen och fortfarande leva otroligt länge, sedan läka sig själva.

Första saker först

  • Goku-användning i rymdskeppet medan du åker till Namek. (Frön)
  • Vegeta ber Dende att hjälpa honom med det i Namek. (Läka)
  • Gohan får ström tack vare Old Kai. (Utan att få skada, släpp bara den dolda kraften)
  • Trunks och Goten behövde aldrig strömmen (de använde bara SSJ 3-formuläret för att göra detta)

Androids utseende

Tre år har gått sedan de mystiska Future Trunks besökte. Goku, Piccolo och Gohan lämnar för att gå och möta sitt öde mot fiender som de bara har hört talas om, men inte sett. De är så beredda som de kunde vara, även om Piccolo önskar att de hade mer tid att bli starkare.

Källa: Androiderna visas - Sammanfattning (första stycket)

Poängen som måste beaktas här är: Du måste träna din teknik inte bara din makt (kolla hur boxare eller andra professionella krigare tränar innan en kamp)

4
  • Det finns ingen koppling mellan det du sa och det jag skrev. Och om du följer kommentarerna skrivna under Tartori-svaret kommer du att se att de hade mer än en chans att göra det. Utöver det, med enkel logik, När du är stark från någon annan, finns det ingen mening med tekniken.
  • 1 1. "När du är stark från någon annan, finns det ingen mening med tekniken." The idea of teaching the weak to defeat the strong is an ancient tradition in the martial arts. The art of tai chi, for instance, in its original form as a fighting style rather than a health exercise, was supposedly developed so that a weaker fighter could learn to prevail over a stronger one through intelligent tactics. Källa 2. din fråga handlar om androids utseende.
  • 3. använd CHAT för diskussion / debatt. 4. Mitt svar handlar om VARFÖR de föredrar att träna sina färdigheter över sin makt. 5. Försök att hålla kommentarerna inne på stackexchange-webbplatserna.
  • Många, många år tidigare, när Goku och Krillin var barn och tränade under mästare Roshi, berättade han för dem att de hade nått toppen av sina färdigheter, och de kunde bara förbättra sig att bli starkare, snabbare och mer motståndskraftiga.