Anonim

Juice WRLD - Robbery (Lyrics)

Jag läser om Death Note och i det andra kapitlet som heter "sidan 2: L" fick Raito Yagami reda på webbplatsen "The Legend of Kira Saviour" att han nu är känd som Kira. I de engelska genomsökningarna nämns texten på den webbplatsen uppståndelsen och återkomsten av Kira. Vilket skulle innebära att Kira fanns tidigare och också att hans anhängare är en grupp som redan har funnits och tror att Kira nu har kommit tillbaka.

Så existerade Kira redan innan Raito Yagami inledde sina rättvisa handlingar?

Vad tycker ni om det här? Det gör mig så förvirrad att jag nu försöker hitta svaret genom att undersöka istället för att fortsätta att läsa igen mangan ...

... texten på den webbplatsen nämner uppståndelsen och återkomsten av Kira. Vilket skulle innebära att Kira fanns tidigare och också att hans anhängare är en grupp som redan har funnits och tror att Kira nu har kommit tillbaka. Även om detta kan vara sant måste du först komma ihåg att:

  • Inte mycket är känt om legender, myter, övertygelser och religioner som fanns i världen där Death Note är inställd. Allt vi vet är att det liknar vår värld. Det skulle därför vara för bråttom att omedelbart dra slutsatsen att en kult som tror på Kira innan ljus använde Death Note redan finns. Det kanske eller kanske inte är fallet.
  • För övrigt, det finns inget sätt att verifiera förekomsten av Kiras anhängare eller Kira innan Light hade Death Note eftersom detta aldrig förklarades eller utforskades i mangan. Allt vi vet är att webbplatser som talar om Kira som "budbäraren från helvetet" plötsligt kom upp efter att nyheterna tog upp de mystiska morden.
  • Vidare, det skulle inte vara svårt för människor att göra upp berättelser med tanke på den fantasi vi har. Den som vet hur man skapar en webbplats med inget bättre kan göra en webbplats om Kira. Varför pratar då flera webbplatser om Kira om människor kan göra upp sina egna berättelser? Det kan vara Kira-myten eller legenden som startades av en webbplats visade sig vara populär för de flesta så andra webbplatser kopierade dem och populariteten sprids ännu mer.

Så du ser, vi kan ännu inte anta att dessa "anhängare" existerade långt tidigare eftersom de bara kunde vara en slumpmässig grupp människor som har sina egna motiv eller mål. Det finns många möjliga skäl till varför de skulle göra det.

I alla fall...

Det är möjligt att Kira, det vill säga en person som hade en Death Note tidigare, kunde ha funnits. Detta beror på att det finns regler för ägande och användning av en Death Note när den faller i mänskliga händer. Om så är fallet är det också möjligt att en grupp människor som inte vet något om Death Note dyrkade denna person på grund av hans / hennes makt. Det är också möjligt att denna kult överlevde hela tiden och tolkade de mystiska morden som ett tecken på Kiras återkomst. För att sprida 'ordet' om deras religion, hade de kanske lagt upp en webbplats som skulle kunna nå fler människor.

Men igen, allt detta är bara möjligheter så vi kan definitivt inte säga eller dra slutsatser om någonting om inte mangaka skulle avslöja dem i framtiden.

För att avsluta, existerade Kira (en person som hade en Death Note) redan innan Raito Yagami påbörjade sina rättvisa handlingar? Kanske ja. Kanske Nej. Men möjligheten att han existerade är stark på grund av närvaron av reglerna för människor som får Death Note-ägande. Fanns även anhängare av Kira tidigare? Kanske ja. Kanske Nej. Det skulle vara för tidigt att säga utan bevis att de existerade eftersom Kiras 'legend' bara kunde vara en sammanfattad berättelse för att få fler webbplatsbesökare eller av andra skäl som endast är kända för personen eller den gruppen människor som skapade / startade 'legenden'.

1
  • Jag har känt mig så orolig för att jag trodde att jag saknade eller glömde något angående gruppen Kiras anhängare. Det var för mer än tio år sedan, när jag först läste Death Note och jag blev så uppslukad av berättelsen, jag flög bara genom hela mangan (förmodligen saknas och glömmer också en massa detaljer). Tack vare dig kan jag fortsätta läsa lugnt.