Anonim

Topp 10 marina intervjufrågor med svar för nybörjare och erfarna onlinevideor

I Attack on Titan (anime) får vi hittills information om att de "dumma" titanerna som undrar utanför murarna är förmodligen människor. Med tanke på att både "smarta" (Eren / Annie / Yumir / etc) och "dumma" titaner delar samma svaghet har det alltid varit en möjlighet.

Det är dock inte klart varför Survey Corps aldrig hittar kropparna hos människorna i de "dumma" titanerna? De borde åtminstone hitta människans ben. Är detta ett logiskt fel i serien?

BTW: snälla, inga spoilers från manga, bara info tillgänglig i anime fram till säsong 2 avsnitt 12.

1
  • Svaret är en spoiler från mangan.

Nej. Detta är inte ett logiskt fel i serien. Tyvärr berördes den informationen bara i det sista avsnittet av säsong 2. Du har sagt att du inte vill höra spoilers om mangan. Anime slutade precis när människorna misstänker att vanliga titaner också är människor. Det sista avsnittet av säsong 2 av anime skär faktiskt ut en del av konversationen mellan Pixis, Hange, Levi och Erwin där de behandlar detta. Jag antar att antingen kommer de att ta upp i säsong 3 vid samma diskussion eller använda en flashback någon gång för att avslöja resten av vad som sa där. Det finns egentligen inget mer jag kan säga utan spoilers, för jag tror inte att anime har gett tillräckligt med information för att dra slutsatsen om vad som händer just nu.