Anonim

Mattoni Schorle

Enligt Dragon Ball wikia-artikeln Great Priest

Vados, Whis, Cus, Marcarita, Martinu och Korn är barn till den stora prästen. Vad sägs om de andra änglarna? Är de också barn till den stora prästen eller vem är hans far?

Från och med nu har det bekräftats till a säkerhet i anime som Whis och Vados är syskon. När det gäller de andra änglarna, anledningen till att du ser dem länkas som systrar på wiki-sidan är på grund av den här bilden (länkad här) publicerad på Instagram av Toyotaro-listan Vados, Whis, Cus, Maracarita och Marinu som syskon.

Inlägget översätts till "4 vackra systrar".

Personligt yttrande: Jag trodde personligen i början att det var mycket troligt att alla änglar var storprästens barn. Men efter avsnitt 118 har min åsikt ändrats. Efter att Universe 6 har raderats ser vi Vados omedelbart gå mot Whis, vilket framgår av bilden nedan. Vi vet också att detta inte är tillfälligt eftersom Vados sitter bredvid Whis i avsnitt 119. Vi ser inte någon av de andra änglarna gå med i ett annat universum eller sitta bredvid en annan ängel när deras universum har raderats. Vänligen notera: Det finns en mycket stor möjlighet att detta inte betyder någonting och det var bara för att Vados och Whis kan vara mycket nära eftersom de kommer från parallella universum, eller de kan vara två syskon som kommer överens och inte går överens med de andra eller bara de två kan vara syskon och vi vet inte säkert.

Därför finns det inget faktiskt svar på din fråga och det är personligen upp till dig att bestämma vad du tror på.