Anonim

ニ セ コ イ Nisekoi ED3 - \ "Trick Box \" | Full engelsk täckning

Jag har sett filmen av Sora no Otoshimono med titeln "Sora no Otoshimono Final: Eternal My Master (2014)".

I den här filmen, när Mikako skannade Ikaros minne, avslöjades det att Mikako var en Angeloid som skickade Ikaros från himlen. I anime-tv-serien visades det aldrig att Mikako är en Angeloid. Hon är bara en barndomsvän till Sugata, som hon kallar "Ei-kun", och är dotter till en inflytelserik yakuzaboss i Sorami. Och det fanns en möjlighet att Sugata också är en Angeloid eftersom de var vänner sedan barndomen.

Så varför skickade Mikako Ikaros från himlen? Att träffa Tomoki?

Det här är Mikako Satsukitane.

2
  • Jag tror, ​​för att förstöra världen ?.
  • Det visades bara i en glimt och det var inte i mangan, så den här frågan kanske inte har något svar alls. En korrigering var hon dock inte en angeloid. Hon var en av Synapse-personerna. Under den tid Ikaros skapade förödelse fanns det bara Alpha, Beta, Delta och Gamma.

Först och främst tar du fel när Mikako skickar Ikaros från himlen. Det var Daedalus som befriade de förseglade Ikaros och skickade henne ner till Tomoki.

För det andra, baserat på vad Ikaros sa under påminnelsen, gjorde vad Mikako vid den tiden gjorde Ikaros felaktigt så att hon skulle acceptera order från människor. Som referens sa Ikaros, "efter att jag minskat marken till ingenting, fungerade jag plötsligt fel." Mikako förseglade också möjligen Ikaros minne så att hon inte skulle komma ihåg vad som orsakade att hon inte fungerade förrän Mikako själv tog bort förseglingen genom att röra vid pannan när hon sa, "vänligen ge Ei-kun önskan." När det gäller anledningen till att Mikako gjorde det är det rent spekulation, men det kan bero på att hon ogillar sättet som Master of Synapse beordrade Ikaros att döda människor nådelöst eller hon syndade på Ikaros för att de måste döda även när hon inte vill.