Anonim

Kommer Europeiska unionen att falla sönder?

Olika tider, när Zoro kämpar, försvinner hans skidor bara mitt i striden. Speciellt när det är bekvämt, för han gör rörelser som kräver mycket flexibilitet och vad inte. Så jag föreställer mig att det bara är lättare att hjälpa till i striden att agera som om hans skidor inte existerar, men finns det en bra anledning till detta att jag saknar?

Jag har blivit förvånad över svaren på konstiga frågor jag har haft om anime på internet så jag vill se om någon kan ge mig en rationell förklaring till detta. Tack!

2
  • Det här är bara åsiktsbaserat men jag tror att Zoro-skidor är ett av många Odas skämt. Zoro fortsätter att kommentera att Luffy kastar sin egen skida under Wano-bågen så ...
  • Nyligen har detta inte hänt såvitt jag vet så idk.

Jag skulle kalla detta ett "misstag" eller något liknande, men jag tror inte att det skulle göra det rättvisa. Inte för att ta bort tiden, ansträngningen och skickligheten hos One Piece artister eller Oda-sensei själv, men du hittar i många av Odas SBS-kolumner (en del av mangan där Oda, OP: s skapare, svarar på frågor från hans fans), att denna typ av frågor vanligtvis besvaras på ett något dumt sätt. Även om det finns ett tydligt försök att minimera sådana "misstag" är deras betydelse uppenbarligen inte det viktigaste för Oda.Du hittar ett favoritexempel på ett sådant svar i det översta svaret i den här tråden. Inte så tillfredsställande för alla, men om du ursäktar spekulationerna kan jag föreställa mig att Oda skulle ge dig ett svar med andan "Ibland gillar han inte att bära dem. Han hämtar dem senare."