Anonim

❝ᴷᴺᴮᶻᴼᴺᴱ❞ Fighter

Enligt anime,

Zonen, i detta tillstånd av extremt fokus, försvinner alla onödiga tankar och idrottaren blir upptagen i sitt spel. Endast de som har tränat och tränat, tjänar rätten att stå framför dörren och det öppnas.

Eftersom det visas att Kise och Midorima har tränat mer än Aomine och var medlemmar i Generations of Miracles, kunde de fortfarande inte komma in i zonen.

Varför?

2
  • Midorima fick inte sin zon för att han skulle bli övermäktig och ingen i världen kan stoppa hans skott. Han skulle förmodligen den bästa och starkaste spelaren i hela serien.! [skriv in bildbeskrivningen här] (i.stack.imgur.com/4zYXV.jpg)
  • Det här är inte en anledning, så för att göra huvudpersonen starkare än honom, gav mangaka honom inte förmågan för zon XD

Kise

har redan visat sig komma in i zonen i kampen mot Jabberwock. (Läs: Kuroko no Basuke: Senaste spelet)

Under sitt tillstånd kan han fritt kopiera alla drag inklusive rörelser som han inte kunde använda, vilka var drag av Generation of Miracles-tier.

Han använde zonen i kombination med sin perfekta kopieringsförmåga och förstärkte alla färdigheter som han för närvarande har.

Det anges i mangan att de som har en passion för spelet kan komma in i zonen. Detta visas att även om det verkar som Murasakibara hade visat en ogillande för basket, att han också verkligen älskar att spela basket också. Detta är ett av förutsättning för att komma in i zonen.

Att känna Midorima, han kan inte komma in i zonen som han är nu. Han tänker på basket som inget annat än bara ett spel som han är bra på. Det finns en sannolikhet att han kan komma in i zonen med tanke på att han redan är en GoM. Allt han behöver göra är att ha stark passion / kärlek för basket.