Anonim

Erens far injicerar honom med Titan-serumet år innan han först använder det. Så hur är det att han kommer ihåg hur man aktiverar det?

2
  • I ep. 15 Eren ställer sig samma fråga. Så jag tror att vi får reda på det senare eller så kan du kolla manga efter spoilers.
  • detta måste uppdateras med den senaste informationen om tidsresor och sådant

Jag vet inte hur långt anime är än, så jag lägger den i en spoiler.

Skiftet mellan människa utlöses av varje skada som orsakar blodförlust. Det första skiftet utlöses när Eren äts av en av titanerna och gör ont på armen. För att utlösa nästa, biter han sig för att skydda Mikasa och Armin. Tydligen behövs också viljan att åstadkomma något för att bli en titan (döda titanerna, rädda sina vänner)

8
  • Så första gången han transformerar är det i grunden av en slump.
  • @unclebrad: Japp.
  • 1 Är det att säga att Erin aldrig hade skurit sig av misstag eller på annat sätt förut under hela sitt liv? Det verkar lite osannolikt att vara ärlig. Inget barn går igenom barndomen utan skrapade knän eller klumpiga skär från vassa föremål.
  • 2 @RobertEnglish Han blev sårad tidigare, men det fanns aldrig någon verklig anledning att förändra sig. Som skrivet verkar det som om han behöver viljan att åstadkomma något.
  • 3 Detta lämnar fortfarande utrymme för chiildhood-mobbar (och viljan att slå dem), eller de otaliga gånger han kunde ha skadats (det noteras att han är den mest motiverade av alla rekryter) under sin utbildning som soldat.

Rober English när eren måste förvandlas till en titan måste han skada sig själv och ha ett tydligt mål så jag antar att när eren var barn hade han aldrig ett mål som att blockera kanonen eller döda titanerna

1
  • 4 Ditt svar är fel men hans makt aktiveras också med mindre mål. Till exempel avsnitt 19 vid 11: e minuten är hans mål: Plocka upp skeden. Blir chockad av skeden. handen går i full titan-läge

Det utlöses av någon skada som orsakar blodförlust som att Eren biter i fingret men Eren måste fokusera på ett visst mål för att utlösa sin titanform som till exempel kill all titans eller så kan det vara protecting Mikasa and Armin

1
  • Jag tror att du missförstår frågan. Det frågar hur gör Eren vet / kommer ihåg hur man aktiverar sina Titan-krafter, inte hur man aktiverar det.

Han minns hur för när de förklarade hur han förvandlades till en titan visade det en flashback och hans pappa sa "låt dessa minnen fördunkla ditt sinne".

1
  • Jag har tagit bort din "största fråga", men du kan alltid ställa din egen i ett nytt inlägg istället för i ett svar.

Jag skulle kunna föreställa mig att för att förvandla första gången att du måste vara i mycket tydlig danager och subconsciesly önskar förändringen. Han hade inget koncept att han kunde och något som att klippa på ett träd skulle verkligen inte vara farligt nog för att tvinga underkonsekvensen att aktivera.

Jag skulle dock satsa på att när han ändrade första gången och tänkte att han kunde göra det, blev det mycket lättare eftersom han visste att han kunde. Det skulle vara som att upptäcka en hemlig talang som du hade (vippa öronen eller något). Du kunde tekniskt alltid göra det men utan stark anledning (någon som ber dig att försöka) skulle du aldrig veta att du kunde. När du upptäckte att du kunde det skulle det vara mycket lättare att komma åt. (ledsen om det är ett dåligt exempel, inte många paralleller till att förvandlas till en titan: p)

En annan idé (men mindre sannolik imo) är att ålder har något att göra med det. Kanske måste du mogna till en viss punkt innan det är möjligt. Det hände precis att han äntligen hade ålder / förmåga vid den tiden att vända sig och med den uppenbara situationen att bli ätit, kunde han vid den tiden vända.

1
  • 1 Detta är mer en kommentar än ett svar. Viktigast, det saknar källor för de påståenden som gjorts.