Anonim

【# 食 べ 放 題 ル メ】 千葉 お す す め ス ー キ 共和国 レ ビ ュ ー ク ろ ト ト ト ト ッ ト ト ト ト ト ト ト ト ッ ト ト ッ ッ ト ッ ト ト

Hur reser man över olika blues i ett stycke?

Tänk på detta till exempel:

En person från nordblå vill gå

1: Västblått - men det betyder att han måste korsa lugnt bälte och sedan grand line (ny värld) vinkelrätt mot strömmen och sedan åter lugnt bälte. Jag förstår att marinen gör det med sina speciella sjöstenfartyg men hur gör vanliga människor eller handlare det?

2: öst- eller sydblått: om du reser genom nordblått når du den röda linjen (omvänd berg), som kommer att starta dig in i den stora linjen (paradis). Återigen är du omgiven av lugna bälten, hur kommer du ut?

Eller

Du reser andra sidan och når Mary Geoise. Men den punkten kommer återigen att omges av lugnt bälte, som passerar punkten mellan två halvor av den stora linjen. Så du kan inte nå det, såvida du inte är på den stora linjen (paradis sidan). Dessutom har den stora linjen en ström till den, vilket innebär att du inte kan komma in i paradishalvan (öst-syd-storlinjen) från den nya världen (nordvästra storlinjen).

Tack, hoppas jag är klar med frågan. :)

3
  • Du svarade i princip på din fråga :)
  • Svarar detta på din fråga? Hur fungerar resan i ett stycke-universum?
  • @Gagantous den frågan är stängd som för bred, så det är inte användbart att stänga den här som en bedragare som.

Om du läser hur det omvända berget fungerar kommer du att upptäcka att toppen av berget har fyra stigar mot de omgivande haven och en stig som tar dig till Grand Line.

Jag gjorde en ungefärlig karta över OP-världen här OP-KARTAN för en tid sedan och jag hade studerat ganska mycket om hur världen är kopplad i ett stycke.

Bra fråga ändå: D

Du svarade i princip på din egen fråga. Att resa i ett stycke är mycket svårt. Du måste korsa det lugna bältet från nordblått för att komma till västblått. Detta är ouppnåeligt för de flesta människor i One Piece-världen, men det finns en handfull människor som kan. Såsom Big News Morgans har ett fartyg som kan flyga och marinmännen har ett fartyg som kan korsa det lugna bältet.