Anonim

Kenny G - Songbird (officiell video)

Jag letar efter en kort anime (kommer inte ihåg om det var en enda eller några serier).

Det handlade om en amerikansk student, besatt av kampsport, som får en inbjudan från sin japanska vän att besöka sin familj i Japan. Han fick ett svärd från henne (jag tror att det var en symbol för äktenskap eller något liknande).

Så de åker till Japan och möter den konstiga familjen - jag kommer ihåg att det fanns två undercover-kycklingar med fadern, en kvinnlig agent och mycket galenskap runt.

Mycket nakenhet också, som jag minns, men det var definitivt en komedi :)

Det gick inte att avsluta den då, och jag kan inte hitta den längre.

Jag tror att den amerikanska pojken var blond. Det fanns en amerikansk kvinna där, med en jeep?

Det finns några monster och svärdstrider, men på ett komedi-sätt. Monstren var som mekaniska fågelskrämmor, kontrollerade av någon.

8
  • När såg du den här anime? (Hur många år sedan?)
  • Som för ett år sedan kanske två ...
  • @fan är du säker på att det bara hade nakenhet och att det faktiskt inte var en hentai-anime? Kom du ihåg hur MC såg ut
  • ja, bara nakenhet - inga sexuella scener, som jag minns. Några monster, svärdslag ... men på ett komedi sätt.
  • @fan kom du ihåg hur MC eller tjejer eller monster såg ut?

Det låter lite som Labyrinth of Flames. (Ignorera plotbeskrivningen på den sidan; den är helt, helt fel. Jag länkade den bara för den extra bilden.)

Huvudpersonen är en rysk besatt av samurai som bjudits in av en japansk tjej till sin familjegods, som är en stor ninjaherrgård. Hon ger honom ett svärd för att försegla deras äktenskap eftersom hon vill att han ska besegra sin rika fästman. Hennes far tillbringar tid med två sexiga kvinnor som visar sig vara ninjor i förklädnad och försöker stjäla något från honom. Det fanns en blond amerikansk cowgirl i en Jeep som jag tror var en slags reporter, även om hon bar en pistol (en revolver, förstås).

Det fanns massor av nakenhet och knappt någon tomt. Det låter ganska som det du beskriver.

2
  • citat: "Det var massor av nakenhet och knappt någon plot" Tack @Torisuda - det här är titeln och din beskrivning är absolut ... tydlig :)
  • @fan Glad att jag kunde hjälpa. Det här var en så konstig show att jag kom ihåg det nästan genast när jag läste ditt inlägg.

Basera på vad du har sagt hittills, jag tycker att det borde vara en av dem (beställt från det som är mest misstänkt för att vara ditt svar):

Sabre Marionette J

I en värld av bara män har de skapat kvinnliga marionetter (androider). En handfull av dem har fått speciella 'hjärtan' som kallas jungfrukretsar som ger dem känslor och mänsklig personlighet. Tre av dessa hittas av Otaru, och de hamnar snart i ett krig mot Lord Faust och hans 3 'mänskliga' marionetter.

Maji de Watashi ni Koi Shinasai!

Det är en sak att hedra dina förfäder och hålla gamla traditioner vid liv, men det finns sådant som att ta det till en löjlig extrem. I Kawakami City är det inte bara ett intressant faktum att ha en samurai-förfader och en enorm "kampsinn", det är en stor del av hur du hamnar på att rankas på den sociala totempolen. Det rullar i sin tur över i läroplanen. Lyckligtvis är det något som de lokala barnen som Yamato Naoe har lärt sig att hantera genom att bilda sig i små "band" (det är samurai-typen, INTE musik). Men medan den känsliga sexuella balansen i Yamatos grupp verkade bra när det fanns tre tjejer och fyra pojkar, börjar det plötsliga tillskottet av två MER tjejer att skicka allt som snurrar utom kontroll!

Kakutou Bijin Wulong: Återfödelse

Mao Lan fortsätter att växa in i sin väg i livet genom det hon lär sig medan hon slåss. Hennes farfar tycker att hon har blivit självbelåten och bestämmer sig för att träna en motståndare för sitt nästa Prime Mat-utseende. Träning med sina vänner och kamrater Mao Lan går långsamt genom livet.

Karakuri no Kimi

Prinsessan Rangiku förlorade hela sin familj till Lord Karimata, som invaderade hennes hem och sökte sin fars livsverk, dockor med unika förmågor. Som sin plikt går Rangiku ut med tre av sin fars största dockakrigare för att hämnas. Hon kan manipulera dessa för att slåss mot de starkaste krigarna, men att manipulera dockorna gör att hon själv är utsatt för direkta attacker, så hon söker en ninjakrigare som heter Manajiri för att hjälpa och skydda henne i sin strävan.

Kenyuu Densetsu Yaiba

Kurogane Yaiba är en pojke som inte vill bli vad något vanligt barn skulle göra: Han vill vara en samurai. Det är därför han genomgår en hård träning med sin far och bara känner till skogen som sin värld. En dag skickas han till Japan, där han måste hantera en helt ny civiliserad verklighet, möta Gruvfamiljen, den onda Onimaru och till och med den legendariska Musashi, ha massor av farliga äventyr och bli starkare varje dag.

Det är ganska mycket summerar min gissning

4
  • 1 var är den blonda amerikanska MC?
  • Den första är en blond kille. Men du kan inte alltid anta att killens beskrivning är 100% korrekt ...
  • Det är inte en blond kille, han är japansk, inte amerikansk och hans hår är brunt mörkt med blond blixt eller vad de än kallar när MC har en del av håret i en annan färg.
  • @prix och Hashirama Senju - tack killar, titeln är 'Labyrinth of Flames', men jag är på väg att ta en titt på dessa förslag också.