Anonim

Naruto Shippuden Episode 341 Review: The Return of Orochimaru

För att Naruto skulle kunna använda Kuramas chakra var han tvungen att gå igenom hela chakra-dragkampen med hjälp av Killer Bee och Gyuki, men efter Minato kommer till kriget kan han automatiskt ansluta till Yang Kurama och omvandla. När lärde han sig att kontrollera Kuramas chakra?

1
  • Med tanke på hur minato föreställde sig naruto att använda kuramas chakra när han gjorde den förseglingen för alla år sedan, är det lättare för honom att utnyttja den makten när kurama och naruto började arbeta tillsammans.

Det verkar vara Kuramas Yin-hälft inom Minato noterade att Narutos handlingar och tal om sin far var tillräckligt rörande för att flytta den här halvan av det. Detta gjorde det möjligt för den fjärde att använda Kuramas chakra. Det var inget behov av dragkamp eftersom Kurama samarbetade villigt. Det planerade inte att ta över någon kropp eller bryta sig fri.

Åter citera från länken ovan från första stycket i Birth of the Ten-Tails 'Jinch riki:

Under tiden, när deras stridsstrategi utvecklades, noterade Kuramas Yin-halv inom Minato att Narutos handlingar och tal om sin far var tillräckligt rörande för att flytta den här halvan av den. Yin-Kurama sa också till Minato att bortse från Obitos ord eftersom han inte var ansvarig för någon av dessa tragedier och att i stället för att lämna sin son att göra det, skulle han också agera. Senare, när Naruto och Minato stötte på nävar, kom Yin och Yang-Kurama i kontakt med varandra, med Yang-Kurama som hälsade sin andra hälft tillfälligt och bad den att dela sitt chakra, vilket ledde till att Yin-Kurama noterade att man frågade sig själv för chakra var en udda situation. Icke desto mindre, när far-son-duon förberedde sig för att hantera Obito, stötte de två halvorna av Kurama också nävarna när de var beredda att starta sin strategi. När deras chakra börjar smälta, pratade de två halvorna om Minato och Naruto, vilket ledde till att Yin-Kurama kommenterade att Naruto måste ha haft en viss uppväxt för att behandla ett tailed djur som en kamrat.

Minato lärde sig det när han gick in mitt i kriget för att hjälpa Naruto. Naturligtvis visste vi alla att han är en av de mest begåvade shinobi som någonsin levt. Han brukade försegla Nine-Tails i Naruto, vilket skulle tillåta små mängder av Nine-Tails chakra att läcka ut och naturligt blandas med Narutos egna.

Minato lärde sig det när han reinkarnerades. Till skillnad från de flesta Tailed Beasts erbjuder Nine-Tails inget motstånd mot att samarbeta med Minato, vilket ger honom omedelbar tillgång till Nine-Tails Chakra Mode, som Naruto är imponerad av. Minato är något mörkare än Naruto men är i övrigt identiskt i utseende och förmåga; han kan använda chakraarmar, gå in i Tailed Beast Mode och skapa Tailed Beast Balls!

Enligt min åsikt lärde minato sig göra det när hans själ och den andra hälften av kurama förseglades med minatos dödsförsegling. Den tredje nämnde något som både honom och orochimaru som kämpade för evigheten inom något rike när han använde dödsförseglingen på orochimaru. Kanske lärde minato sig att kontrollera den halvan av kurama under deras "kamp" i det riket.