Anonim

Pinoy Memories 36

Nära slutet av Last Exile: Fam, Silver Wing, vi ser vår tidigare huvudperson Claus ...

... i rullstol.

Finns det någon officiell förklaring till varför? Han har aldrig varit med Fam Silver Wing, så vi vet inte hur detta hände från den serien ensam.

6
  • Jag tror inte att de förklarar i anime. De gör troligtvis för att få dig att läsa Resenärer från timglaset manga som går mellan originalet och uppföljaren.
  • Jag har läst igenom den mangan och såg ingen förklaring till varför ovanstående skulle vara fallet.
  • Det har inte avslöjats än, eftersom mangan fortfarande pågår.
  • @Krazer vi borde diskutera detta på meta, nej?!
  • @MichelAyres: Miniserien som fokuserar på huvudpersonerna från den ursprungliga serien är planerad att vara komplett i Japan, så jag vet inte om det skulle vara en av dessa "serien är inte komplett så vi borde inte spekulera i "typer av frågor.

Last Exile: Fam, Silver Wing - Aerial Log, dokumenterar Claus i tiden mellan resenärer från timglaset och Fam, Silver Wing. Claus drabbades av allvarliga skador i en en mot en konfrontation med en amnesiac Dio, när den senare kom till jorden och spårade hans svaga minnen. Medan hans resulterande skador har begränsat honom till en rullstol har Claus förlåtit den återhämtade och djupt ångerfulla Dio. Claus trygga löfte att läka och hitta tillbaka till himlen har tröstat Dio. I gengäld tillät detta Dio att hitta ett förnyat syfte för att se till att himlen kommer att vara där för att välkomna Claus tillbaka