Anonim

HOA Cynthia rekommenderar nya grannar - GEICO-försäkring

I ett stycke har Marco den sällsynta makten att förvandlas till en phoenix, vilket ger honom förmågan att flyga som en fågel och läka från sina sår.

I avsnitt 463 av One Piece-anime visas Marco som skyddar mot en attack från Admiral Kizaru. Det är när hans phoenix-krafter först avslöjas. I detta ögonblick är hans vingar de enda delarna av hans phoenix-form som hittills manifesterats. Han slår emellertid inte med dem, men ändå kan han på något sätt fortfarande sväva i luften framför Kizaru och prata med honom. Han har visat sig slänga dem i andra fall, men det finns också scener där han kan flyga utan att slänga dem.

Kan han faktiskt flyga utan att klappa med vingarna, eller är det bara animationsstudion som är lat?

Jag är ganska säker på att anledningen här verkligen är begränsad animering och inte det faktiska sättet Marco flyger på. På exakt samma sätt ser du inte Monet slänga mycket med sina vingar i avsnitt 612-613 till exempel.

Det kan bero på eller bara förväxlas med latskap, som du nämner. Glöm dock inte att anime inte bara är en historia, det är också hela laget bakom det, deras korta deadlines (ofta ett avsnitt i veckan!) Och begränsad budget, konstnärliga överväganden ...

Ursprungligen begränsad animering var inte bara ett budgetbesparande val utan också en stilistisk.

... kulturella aspekter och några mer relevanta parametrar, som alla påverkar slutprodukten.