Anonim

\ "Black Goku Killed All 12 Future Gods Of Destruction! \" - Dragon Ball Super Manga Kapitel 16

I Dragon Ball Super berättas det att Gods of Destruction och Supreme Kais kommer i par, så om en Supreme Kai dör dör Beerus också. Vad sägs om den andra Kaioshin? West Kaioshin, North Kaioshin, South Kaioshin, Grand Supreme Kai, äldste Kai, Gowasu, Zamasu, borde de inte ha eller få förstörelsens gudar?

Och vad sägs om Kaioshin-studenter som senare blir Kaioshins, har de en Gud av förstörelse när de föds eller när de uppgraderas till Kaioshins? Hur fungerar det?

4
  • Detta utarbetades inte särskilt bra i mangan eller showen. Som du redan sa har högsta kai alltid en motstycksgud. Men ingenting sa någonsin om de andra kaisarna.
  • Jag tror att antingen Toei eller Toyotaro eller Akira Toriyama bara kastar nya koncept eller idéer utan att bry sig för mycket om de strider mot gamla, och om det vid någon tidpunkt leder till konflikt med historien de försöker få, försöker de fixa det på något sätt. I vissa Dragon Ball wikia föreslår de att alla kais tillsammans är motsvarigheten till förstörelsens gud, och de måste alla dö för att förstörelsens gud ska dö. Det klargör inte heller att serien föreslår att kais är motsvarighet när de föds, och i serien ser vi att kais främjas till den positionen efter att ha varit studenter
  • Det är bokstavligen hur toriyama fungerar. Jag menar att det här är killen som sa att anledningen till Gohans berättelse försvann var att han bara blev trött på att rita den och så småningom glömde bort.
  • Jag minns att förstörelsens Gud dör när Allt kaioshin dör.

Supreme Kais väljs bland de vanliga Kais, för ett enda universum. En av det sjunde universums högsta Kais är östra högsta Kai. Denna process beskrivs i kapitel 16 i Dragon Ball Chou, när Zamasu genomgår utbildning för att bli det högsta Kai i det 10: e universum.

Det finns 12 förstörelsegudar för varje universum. Det betyder att det i ett universum bara kan finnas en Gud av förstörelse.

Från wikia-artikeln om Supreme Kai:

Normalt finns det tre Supreme Kai i varje universum, med två i tjänst och om en av Supreme Kai skulle dö i en olycka, skulle den för närvarande inaktiva tredje Supreme Kai växa i Kai's Sacred World som en växt.

Därför är varje förstörelsegud kopplad till universums högsta kais.

Men artikeln säger också att:

[Högsta Kais] är skapelsens gudar som ger katalysatorn för liv och planeter som ska födas, i motsats till förstörelsens gudar som förstör liv och planeter, vilket upprätthåller universums balans.

Detta säger att en Gud av förstörelse och deras högsta Kais har ett yin-yang-förhållande. Det ena kan inte existera utan det andra.

Så de andra normala Kai är inte relaterade till förstörelsens Gud.