Anonim

7 bästa tidsresor-filmer | Sci-Fi-thrillers | Predestination, Donnie Darko | Engelska filmer | Thyview

Jag har läst de första kapitlen i Ikoku Meiro no Croisée manga. I dessa kapitel hör vi lite om Yunes mamma och lite om hennes äldre syster, men jag kommer inte ihåg att något har nämnts om hennes far. Hör vi någonsin något om honom?

Väldigt lite. Vi vet faktiskt väldigt lite om Yunes familj i allmänhet, eller vad hon gjorde i Nagasaki när Oscar hittade henne.

I kapitel 1 i mangan nämner Oscar att möta Yunes far, men utarbetar inte. Vi hör bara om hennes mamma tidigt när hon ger Claude sin mors kimono att sälja. Det antyds att hennes mamma är död. Vi hör mest om Yunes äldre syster Shione och ser henne till och med några gånger i Yunes flashbacks. I anime kommer Yune ihåg att Shione sjöng för henne, skötte henne i en sjukdom och gjorde skuggdockor med händerna genom dörren.

I Yunes återblickar verkar huset som vi ser vara en stor herrgård, så det verkar troligt att Yunes föräldrar var antingen adel eller på något sätt anslutna till adel. Den vackra kimonon som Yune ärvt från sin mor innebär också rikedom.

Manga slutar utan att någonsin berätta något mer om Yunes familj, så det verkar vara allt vi någonsin kan veta.

(Tidigt misstänkte jag att vi skulle finna att Yune var Oscars kärleksbarn från en förbjuden dalliance med en japansk kvinna, men jag tror inte längre att det är troligt.)