Anonim

Varför skrattar folk av kreationister? (del 36).

Jag tittade på de två första avsnitten och anime var väldigt intressant. Varför skjuts människor som har ett högt antal på psycho-pass? I avsnitt ett sköts offret på grund av att hon hade ett enormt antal på psycho-passet. Det är ingen mening för mig.

Brottkoefficient är ett mått på ett måls sannolikhet / benägenhet att begå ett brott. MWPSB använder det som ett mått för att avgöra om ett mål är en latent brottsling eller på annat sätt.

Det beräknas och bestäms av stressnivån (Hue) och andra biologiska avläsningar av en person via cymatisk genomsökning genom Sibyl-systemet.

Kriminalitetskoefficient

  • Under 100 - Misstänkt är inte ett mål för verkställighetsåtgärder. Utlösaren för Dominator kommer att vara låst.
  • 100 till 300 - Misstänkt klassificeras som en latent brottsling och är ett mål för verkställighetsåtgärder. Dominator är inställt på Icke-dödlig paralysatorläge. Misstänkt kan sedan slås ut med hjälp av Dominator.
  • Över 300 - Misstänkt utgör ett allvarligt hot mot samhället. Dödlig kraft är tillåten. Dominator byter automatiskt till Lethal Eliminator. Misstänkt som drabbas av Lethal Eliminator kommer att svälla upp och explodera.

Källa


Se till att kontrollera din brottkoefficient!

Olyckligtvis är min koefficient 420 så jag tillhör inte längre denna värld.

2
  • 1 Jag fick också 420. Undrar om den är inställd på att visa samma resultat för alla.
  • @ user1306322 eller kanske är vi precis över bordet, men jag tror inte det gjorde jag med ett annat namn och fick det under 200.

När en persons kriminella betyg når en viss punkt (ett högt antal, någonstans i intervallet 200 ~ 400) och de ännu inte betraktas som kriminella, räknas det fortfarande som "farligt" eller "mycket troligt att det snart blir kriminellt", och så de tas bort för sjukhusvistelse och psykologisk behandling.

I de första avsnitten drabbas en kvinna av ett trauma orsakat av kriminella handlingar runt omkring sig. Hennes kriminella betyg ökar till ett farligt högt värde, någon gång håller hon till och med ett vapen i händerna, vilket är så nära att bli en brottsling som det blir. Naturligtvis skulle hon falla i kategorin "farlig men ännu inte kriminell".

Ibland skjuts människor på plats om risken är för hög. Ibland fattar en detektiv ett annat beslut, som att gripa en sådan person och ta dem i förvar, eller bara lämna dem. Du bör se resten av serien för att ta reda på mer om det.