Anonim

7 saker du inte ska göra i en automatisk växellåda

När Levi tog ner vildtitan i säsong 3 del 2 nämner vildtitan att Levi är för snabb och att han inte kommer att kunna härda nacken i tid. Så varför håller inte alla titanväxlare håret hela tiden?

Den första härdningen någonsin sågs i den kvinnliga titan (Annie), vilket inte är ett naturligt som lärs av titanhållaren genom att göra en viss modifiering av titan. Endast bepansrade titan är den som har den naturliga härdningen. Så andra titaner som har härdningsteknik (Från och med nu lärs konstgjord härdning av Beast, Female och Attack titan.)

Jo i Anime måste du ha sett att Eren lär sig härdningstekniken med hjälp av vätskan som gavs av Hanje. Och Eren lär sig inte det direkt, trots att han hade skapat en enorm härdad titankroppsskulptur första gången.

Senare använde han det för att vilseleda Bertholdt när Armin offrade sig så att eren får lite tid att härda hela Titan-kroppen. Den tiden köpte Armin lite tid så att eren skulle få tillräckligt med tid för att göra sitt jobb och att inte tala om Bertholdt bara delvis kunde se Erens titan på grund av röken orsakad av hans kolossala titan.

Så huvudpoängen är att om titan inte har naturlig härdning tar titan tid att generera konstgjord härdning. Och hela processen är tidskrävande och orsakar energiutsläpp till titanhållaren.

Kom ihåg att titaninnehavare har begränsningar för hur mycket tid de kan omvandla hela dagen.

I manga finns det en scen som inte har hänt i anime ännu, dess mindre spoiler dock:

I manga vid ett tillfälle bekräftar Reiner att han inte kommer att kunna förvandlas till titan på grund av energidräneringen.

För att bevara sin energi, så att om något skulle gå fel i striden och av misstag lossnar från titanen kommer de att få en ny chans att förvandlas till titan, men om de slutar använda all sin energi kommer de inte att kunna att förvandlas till titan och kommer att förlora sitt liv såväl som titan.

Även om du tror, ​​när Levi attackerade odjuretitan, förlorade Zeke armar och ben så att han inte kommer att kunna förvandlas till titan ändå, men kom också ihåg att han hade vagn titan på sin sida för att rädda honom från Levi, som så småningom hände!

Tja, denna härdning är inte mycket användbar när scouter använder Thunder spears vilket förstör all härdning (kapitel 113). I bilden nedan som du kan se är Levi överväldigad här mot vildtitan. För att inte tala om att Levi är snabbare, har fler färdigheter än någon scout, så det är verkligen svårt att komma ut levande för titanhållaren när de möter Levi.

Jag vill tillägga att när Annie hölls som gisslan av SC i skogsbågen, så höll hon härdningen ganska länge, men efterhand som den började försvagas och spricka av sig själv. Så, kort sagt, de kan göra det, det är bara för energidränerande och inte värt det. Det är bara bättre att härda det i sista sekunden, som tidigare nämnts.

Prathamesh har rätt, men jag vill tillägga att det också är en taktik för att dölja härdningsförmågan.

Jag antar att din fråga mest handlar om varför Annie, för hon är den enda vi känner som kan härda hennes nacke när som helst hon vill (Armored titan är helt annorlunda och Eren kontrollerar inte den förmågan så bra). Annie använder inte härdningsförmåga hela tiden för att locka fiender närmare - att se pansarhalsen många scouts inte skulle attackera den. men när de ser det nakna går de direkt efter det, så Annie kan härda nacken i sista sekunden och döda sina förvånade fiender. Hon blev faktiskt nästan av med Mikasa på det här sättet, en av de farligaste spejderna, men Levi räddade Mikasa. Jag tror också att Annie bara kunde härda en del av hennes kropp åt gången - så hon härdade ibland nävarna osv. Så härdade bara hennes nacke skulle göra henne mindre kapabel och hennes uppgift är inte bara att överleva utan också att fånga Eren så att hon inte kan fokusera bara på att försvara hennes nacke hela tiden.