Anonim

Rend Collective - Rescuer (Good News) [Officiell musikvideo]

Varför är det så att kvinnor kan styra IS och män inte? Finns det en speciell anledning? Varför är det också så att Ichika kan pilot IS?

1
  • Eftersom det riktar sig till manlig publik.

Varför bara kvinnor kan pilot IS?

Anledningen till att endast kvinnor kan aktivera IS (och varför Ichika Orimura är den enda hanen som kan göra detsamma) är för närvarande okänd. Men det antyds i romanen att Tabane Shinonono, skaparen av IS, inte medvetet konfigurerade IS till att vara en plattform för endast kvinnor. Hon nämner det det var en oavsiktlig biverkning, och eftersom hon inte riktigt brydde sig om den faktorn såg hon ingen anledning att bry sig om det.

Källa

Varför är Ichika den enda manliga IS-piloten?

En spekulation om varför Ichika kan pilot IS.

Av ShadowFiend1000

Det här är min teori bakom det, jag tror att anledningen till att Ichika kan styra IS beror på att Tabane drar strängar i ryggen. En möjlighet är att Ichika inte är släkt med Chifuyu, och som Adam Jensen från Deus Ex Human Revolution tillsammans med JC Denton från Deus Ex, förändras genetiskt. Denna sanning är möjligen känd för Chifuyu, Madoka och kanske bara Tabane.

För dem som aldrig spelat spelet. I Human Revolution kräver mekaniska förstärkningar att användaren använder ett läkemedel för livet för att förhindra att gilialvävnad byggs upp för att kunna använda förstärkningen. Adam förändrades genetiskt (okänt för sig själv) av White Helix vilket resulterade i att hans kropp inte skulle bilda någon gilial vävnad. Detta är en hemlighet som endast David Serif och hans flickvän Megan känner till. Och det spelar också en stor plot i spelet.

Ser ni länken här nu? Du kan fråga vem som ändrade Ichika? Min gissning är Phantom Task.

Om detta är sant kan det tjäna som en massiv plotpunkt med tanke på hur många världsledare som vill biomodera sina soldater för att bära IS.

Källa