Anonim

DBZ Dokkan Battle: Gohan och Piccolo [Transformation]

I avsnitt 54 av Dragon Ball Super (originaldatum den 7 augusti):

Trunks använder någon form av transformation. Efter transformerad SSJ2 växer hans hår, elgnistor försvinner och hans muskler växer. Det ser ut som USSJ (Super Saiyan 1 tredje klass) men nu har han kort hår, så kunde hans hår växa som om han skulle förvandlas till en SSJ3? Är detta en sorts ny transformation eller vad?

2
  • Du har precis lagt upp en fråga i ett avsnitt som kom ut för några timmar sedan. Använd spoiler-markeringen: meta.stackexchange.com/questions/72877/…
  • @solalito tack, jag visste inte om det

Troligtvis var det den smeknamnet Super (eller ultra) transformation. Wiki kallar det andra klass och tredje klass. Det är helt enkelt att förvandla kraften till muskelmassa, vilket kraftigt ökar styrkan, men bulk sänker hastigheten.Vegeta, Trunks och Goku lärde sig och använde denna omvandling i Cell Saga. Vegeta och Trunks använde specifikt detta för att slå ner Cell i sin andra form innan Vegeta hjälpte honom att få 18 och få sin perfekta form.

3
  • ja, jag tittade på några youtubers och de verkar hålla med om det. Men konstigt att hans hår växer
  • @Pablo Det verkar faktiskt vara en allmän egenskap hos de flesta Sayian power-ups, håret blir piggare.
  • Observera dock att endast Trunks använde detta formulär helt. Vegeta visste från början att det var värdelöst att sätta alla dina Ki i kraft medan du försummade hastigheten.