Anonim

HON BRÄCKAR Hennes FOT!

Alibaba fick Amon från en fängelsehål som fångade en Djinn, men ändå kunde Morgiana få någon slags släkting till Amon från fängelset i Zagan.

Hur fungerar detta? Jag tror inte att de förklarade detta någonstans.

Obs: Jag har inte läst någon av mangorna, vilket kan vara där svaren ligger.

När Alibaba fick Amon från en fängelsehål blev hans svärd en Metallkärl, för Amon rörde sig in i Alibabas svärd efter att han avslutat fängelsehålan. Med andra ord blev Alibaba en Dungeon Capturer.

Dungeon Capturer (迷宮 攻略 者, Danjon Kōryakusha) är en person som "kompletterar" eller "rensar" Dungeons. Om de överlever Dungeon, förvärvar den personen för det mesta rikedom och magiska föremål, som en flygduk eller Djinn Metal Vessel.

Men Morgiana har en Hushållsfartyg. Eftersom Morgiana inte är en Dungeon Capturer hon är en Hushållsmedlem.

Hushållsmedlemmar är människor som hjälper ett kungfartyg att fånga fängelsehålor och bildar ett hushållsfartyg från den personens Djinn, eller om de bildar en stark koppling till kungskärlet. Om kungfartyget inte har sitt metallfartyg kan assistenten inte använda deras hushållsfartyg

Så Morgiana var vid fängelsehålan när Alibaba fick Amon och hans Metallkärl, sedan gjorde Morgiana en anslutning till Alibabas Amon. Efter denna anslutning var nödvändigt och aktivering, och detta hände bara när de var i fängelset i Zagan.

Här är listan över alla Dungeon Capturer och deras respektive Hushållsmedlemmar.