Anonim

Bruno Mars - Grenade [Officiell video]

Vi vet att Garou utbildades av Bang, och att han kan använda Water Stream Rock Smashing Fist av den sista, vi ser honom också kopiera Tank Top Master och Watch Dog Man tekniker och stil. Men vad sägs om hans egna tekniker? Har Garou några egna viktiga tekniker?

Han antar oftast andras stilar, men han tar det till vissa ytterligheter. Till exempel kan Bang och Bomb kombinera sina stilar till en speciell kombinationsattackstil. I kapitel 69 i webbkomikern lär sig Garou så småningom hur man gör det själv, vilket sägs vara en unik och "omöjlig" prestation. Så i den meningen är den kombination-men-solo-stilen hans egen teknik.

(Jag känner att de två rutorna i den första panelen bör bytas ut)

Kombinationens namn verkar vara annorlunda i webcomic kontra manga, men det kan bara vara en översättningsproblem eller eventuellt en (mindre) förändring i kanonen. Det är värt att notera att exakt hur och när han plockar upp denna kombinationstil skiljer sig mellan manga och webcomic.

Senare går han ett steg längre och förklarar att han har skapat sin egen teknik / stil. Detta var hans egen förklaring när han var nära toppen av hans egoism, så det är att betraktas som diskutabelt om han verkligen uppnått en unik teknik / stil eller inte.

Emellertid har den omedelbart föregående sidan en berättarlinje som antyder att hans påstående om en "ny teknik" är legitimt. Detta är i den meningen att det ger en lista över tolv kampsportstilar han har absorberat genom strid, som alla denna påstådda nya teknik definitivt är inte del av.

Så av detta skulle jag dra slutsatsen att han så småningom utvecklar en unik teknik.