Anonim

Produktöversikt: Champion EasyHit Shotgun Sight

CLAMP-kollektivet krediteras original karaktärsdesign av Code Geass. Eftersom den faktiska karaktärsdesignen gjordes av Takahiro Kimura, vad var exakt CLAMP-rollen i att göra Code Geass?

1
  • Ahm, de otroligt oroliga kläderna: P

Wikipedia-sidan har en bra förklaring av den roll som CLAMP spelade för produktionen.

För att sammanfatta det kontaktades CLAMP under de inledande planeringsstadierna. De gav idéer som hjälpte till med att utveckla inställningen och karaktärerna. När de utvecklade Lelouch sa Ageha Ohkawa, huvudförfattaren på CLAMP, att hon såg honom som en karaktär som alla kunde relatera till som "coola" och "skönhet". Noll var en av de tidigast utvecklade karaktärerna, med masken som något som ansågs vara nödvändigt för en Sunrise-show (studion) såväl som något som CLAMP såg vara unik design.

Den slutgiltiga ursprungliga karaktärsdesignkonsten som gjordes av CLAMP omvandlades till animationskaraktärsdesign av Sunrise karaktärsdesigner, som omfattande hade studerat CLAMPs konst och stil. Han fokuserade på att designa dem så att de andra animatörerna kunde använda dem utan att flytta sig bort från CLAMPs ursprungliga konststil.

3
  • 1 Det var därför Suzaku såg ut som Syaoran. :)
  • Jag tänkte aldrig på det, men det är vettigt.
  • Och det är därför Lelouch ser ut som Kamui från X: P