Anonim

MY TOP 60 ANIME OP SONG [GAMLA & NYA]

I Tsubasa Cat-bågen minns jag att Hachikuji sa att hon såg Shinobu vid Mister Donuts och hon sprang iväg.

När träffade Hachikuji Shinobu? Såvitt jag minns träffade Hachikuji henne aldrig, förutom i Kabukimonogatari.

2
  • Jag tror att de aldrig faktiskt träffades, men Koyomi nämnde förmodligen Shinobu någon gång, och en liten blond tjej i en pilotmössa i mitten av Japan är en ganska konstig sak att se, så Mayoi antog att det var samma person. Spekulerar bara.
  • Det verkar logiskt. Vad Hachikuji sa till Araragi verkar ganska vagt. Hon sa bara att hon såg Shinobu på Mister Donuts. Och att hon sprang iväg. Jag gissade att den andra meningen är för att hon kan känna människor som sprang iväg för att hon är något kopplad till det. Men det som varnade mig är vad hon sa först. Hon nämnde plötsligt Shinobu så jag var nyfiken när hon träffade henne.

Vi ser inte det hända men innan kampen med Hanekawa kontrollerar Araragi Mister Donut sedan Mayoi säger att hon såg henne där inne. På grund av detta går Araragi dit och kan inte hitta Shinobu oavsett men det är säkert att anta att Shinobu gömmer sig i Araragis skugga när han går in och händelserna i den sista bågen inträffar.

Jag kan också bevisa detta med en annan båge i Monogatari andra säsong. Spoilers!

I Mayoi Jiangshi-bågen kunde Mayoi aldrig se Shinobu vilket orsakade Araragis död eftersom hon, Shinobu, inte kunde smyga Araragis skugga.

Eftersom vi vet detta faktum kan vi säga att det hände samma dag.

2
  • du kan dölja spoilers med >!
  • Redigeras därefter.