Anonim

Topp 5 kinesiska par i levande förhållande | Dilraba Dilmurat | Shen Yue

I Cardcaptor Sakura är Yukito och Toya romantiskt involverade, eller åtminstone visade sig ha romantiska känslor för varandra. Yukito berättar för Sakura om sin kärlek till Toya. Har det någonsin uttryckts eller officiellt meddelats vad Yue, Yukitos alter-ego, känner för Toya?

4
  • Vänta, va? När saknade jag den delen? Var de romantiskt inblandade?
  • @MadaraUchiha Läs förhållandena på ccs.wikia.com/wiki/Yukito_Tsukishiro. Det dyker upp mycket, särskilt i avsnittet där Yukito dör för att Sakura inte hade tillräckligt med kraft för att upprätthålla honom. Toya gav upp all sin magi för att rädda Yukito (ep 65).
  • Jag känner till den, men inte att de var det romantiskt involverad. Den var en nyhet för mig
  • Yukito gillar tydligt Toya i en romantisk mening i serien, men kan du ge något exempel (mangakapitel eller anime-avsnitt) där Toya uttryckte några tydliga romantiska känslor gentemot Yukito? Även om Toya inte är motbjudande för Yukitos känslor och har tillgivenhet för honom, kan jag inte minnas något ögonblick från vilket de blev ett etablerat par (dvs blev "romantiskt involverade").

Som du har sagt har Toya och Yukito romantiska känslor för varandra. När det gäller Yue kan det antydas att han inte har några romantiska känslor för Toya (eftersom han visste ända sedan allt om Yukito hade han förmodligen visat att Yukito har känslor för Toya och inte skulle störa). Och enligt här,

Yue hade ett ganska starkt och nära intimt förhållande med Clow Reed.

Yue var till och med emot Sakura, eftersom han starkt trodde att ingen efterträdde Clow Reed, men senare accepterade henne som sin nya mästare. Så om det finns någon som Yue har romantiska känslor för, skulle det antagligen vara Clow Reed.

Dessutom, såvitt jag kan minnas, var den enda specifika händelsen som Yue och Toya hade en konversation när Toya gav sin makt till Yue och fick Yue att lova att skydda Sakura och Yukito.

Först är Yue kall mot Sakura. Han är en väldigt nostalgisk person som bara känner igen Clow Reed. Men Sakuras värme smälte kylan i hans hjärta, och han kände igen Sakura som sin nya älskarinna djupt inuti hans hjärta. Han och Sakura blir ganska intima i striderna för att göra Clow Cards till Sakura-kort, och till och med torkade bort tårarna i avsnitt 65 när Sakura hörde konversationen och överföringen av makt mellan Yue och Toya. Har Yukito och Toya romantiska känslor för varandra? Jag skulle säga ja. Men vad sägs om Yues känsla för honom? Sanningsenligt tror jag att han efter så lång tid med Sakura har en starkare känslomässig koppling till henne än till Toya, som han bara träffade en gång i sin sanna form. Det är hans falska form, Yukito, som hade känslor för Toya.

Jag har alltid trott att om de i mangan gör det klart till en viss punkt med Yukito; Med Yue trodde han att om han har känslor för Toya, även om det är falskt utseende, trodde han inte att de bara kan "skapa" dessa känslor omedvetet och han känner det. I slutändan är de samma person, två sidor av samma mynt.

1
  • Jag har översatt detta till engelska, men eftersom jag inte kan spanska måste jag använda Google Translate vilket inte alltid är bra. Om någon skulle vilja föreslå en mer exakt översättning skulle det vara bra.