Anonim

AMV Bad Blood (Rock Cover)

Under den första säsongen av Free! Kunde de tre huvudsimmarna i Iwatobi Swim Club bara lyckas lägga till en ny simmare, Rei. (Gou, medan en medlem, var inte en simmare.) Under den andra säsongen, trots att det var ett aktivt och pågående mål, lyckades de aldrig lägga till någon annan. Även om frågan inte egentligen var central för intrånget stör det mig att dessa trevliga killar inte kunde hitta någon annan.

Jag kan tänka på två möjligheter. Den första är produktionsbaserad - folket som gör anime valde att inte komplicera handlingen med fler karaktärer. För att motverka det lade Samezuka Acadamy, med redan minst ett dussin i sitt lag, till ytterligare två viktiga under den andra säsongen. Den andra möjligheten är att det finns en underliggande anledning i berättelsen att Iwatobi High School Swim Club ska dö. Det kommer att göra det efter detta läsår på grund av examen från Haru och Makoto. Med endast tre medlemmar (två simmare) skulle laget automatiskt upplösas. Varför kan de inte få några nya lagkamrater?

1
  • Efter att ha slutfört min omprövning av Eternal Summer finns det som en 3-sekundersscen under de avslutande krediterna som gäller denna fråga. Olika framtida händelser visas, varav en är Nagisa, Rei och Gou som tydligen lägger till nya killar i simlag, troligen i början av nästa läsår. Även om så är fallet, varför kunde de inte rekrytera någon annan under de två skolår som omfattas?

Det är inte så att de inte försökte få fler medlemmar, utan det var bara att ingen visade intresse för att gå med i simklubben. I ett av avsnittet visas att klubbmedlemmarna sätter upp en show för att rekrytera nya medlemmar, men misslyckas drastiskt.

Jag kommer inte ihåg avsnittets nummer för närvarande. Jag lägger till referensen när jag hittar avsnittet. Det var som ett steg där varje klubb ställer ut sig själva för att få nya medlemmar från de första åren.

1
  • 1 Det finns minst två avsnitt av Eternal Summer där betydande skärmtid ägnas åt att försöka rekrytera. De försökte, jag förstår bara inte varför de inte lyckades.