Anonim

Sasuke Meets Reanimated Itachi English Dubbed

Som jag förstår kan inte någon fysisk del av en återupplivad person förstöras. Det kommer att regenereras automatiskt inom kort tid. Varför tappade Itachi synen efter att ha använt Izanami? Han borde ha fått tillbaka ögat snabbt eftersom han var en återupplivad person. Eller han kunde ha skadat sitt eget öga med en kunai, så att han skulle få en ny Mangekyo Sharingan.

Q. Varje fysisk del av en återupplivad person kan inte förstöras.

Ögat förstördes inte alls. Det förlorade bara sitt ljus för alltid. Som anges i wiki (betoning min)

Det är en genjutsu som påverkar målet genom fysiska förnimmelser som delas mellan dem och användaren. I likhet med sin motsvarighet i utbyte mot den tillfälliga förmåga som den ger användaren Sharingan som Izanami gjuts med görs blind och förlorar sitt ljus för alltid.


Q. Det kommer att regenereras automatiskt inom kort tid.

Eftersom ögat aldrig förstördes, regenererades det inte.


Q. Han kunde ha skadat sitt eget öga med en kunai, så att han skulle få en ny Mangekyo Sharingan.

Ljuset från ögat var redan förlorat. Även om Itachi skulle förstöra det med sin egen kunai, skulle det regenererade ögat fortfarande ha varit det utan dess ljus.

Det bör också noteras att Itachi inte ville stanna kvar i den levande världen längre, eftersom han inte längre hade några kopplingar till de levande (efter att ha talat sanningen till Sasuke). Därför skulle Itachi aldrig ha provat det alls i första hand.

4
  • Här är ett scenario, vad händer om itachi sprängs i bitar av en pappersbomb? Kommer han att få Sharingan tillbaka tillsammans med sina andra kroppsdelar?
  • 1 Han får tillbaka ögat, men det skulle vara utan ljus. Eftersom ögat redan har tappat sitt ljus skulle ljuset inte komma tillbaka. Ögat skulle dock återskapas, precis som alla andra kroppsdelar.
  • En sista fråga, är att inte förlora ögonljus inte fysisk skada? som nervfrånkoppling
  • Inte alltid. Låt mig bara citera några rader om synförlust från wikipedia. Synförlust eller synförlust är frånvaron av syn där den existerade tidigare, vilket kan hända antingen akut (dvs. plötsligt) eller kroniskt (dvs. över en lång tidsperiod). Det kan orsakas av opaciteter i media, näthinnessjukdom, optisk nervsjukdom, störningar i synvägar eller funktionsstörningar, eller det kan faktiskt vara en akut upptäckt av kronisk synförlust. Således kan du bli blind genom att antingen skada näthinnan eller något och på grund av att du använder Izanami också! : P

Effekten av att använda Izanami är att du förlorar använda sig av i ögat - det vill säga användaren blir blind.

Ögat är där - det har inte gått förlorat. Itachi är helt enkelt nu blint i det ögat.