Anonim

HALO INFINITE \ "CORTANA 2 \" STORY TEASE VOI PORTAL, NEW MOMBASA, MULTIPLAYER TEASE, NEW ART!

Gol D. Roger sa att en enda skatt finns där och vem som helst kan göra anspråk på den på grund av vilken den startade "Great Age of Pirates." Efter det ögonblicket satte varje pirat segel för att hitta den skatten och så började alla utforska så många saker. Under detta äventyr började många slagsmål och många incidenter hände.

Eftersom Marine är de militära sjöstyrkorna och deras plikt är att upprätthålla lag och ordning. Men då undrade jag att:

Försöker de också hitta en bit så att de kan stoppa det kaoset att hitta en bit.

1
  • Det är det inte jag ärmöjlig. Men så vitt jag vet finns det inget som säger / antyder att så är fallet.

Innan jag börjar svara, låt mig säga att jag bara tittar på anime, jag läser inte mangan som ligger långt före anime.

Så det korta svaret är ja det är en möjlighet, men sannolikheten tror jag är mycket tveksam.

Gol D. Roger startade den ökända åldern av pirater med att säga att hans skatt var upptagna och ända sedan dess har militären fallit över sig själva och försökt samla upp dessa pirater; det måste vara så dåligt att de var tvungna att känna igen några av de starkare piratgrupperna som "krigsherrar" som de inte skulle gå efter för piratbrott i utbyte mot att krigsgruppens piratgrupp skulle ta hand om de lägre klassens pirater som sprang ut. Admiral Fujitora är personligen emot tanken att låta de starkare piraterna som Don Quijote få göra vad de vill och han vill få ett slut på hela krigsherrensystemet.

Showen är centrerad kring Straw Hat Pirates som gång på gång har överraskat världen för hur bråkiga och dåliga de är. De gick från att besegra en liten marinbas till att ta emot krigsherrarna, de gick från krigsherrar till att storma Enis Lobby och ge ett långfinger till världsregeringen, och är det om det inte var illa nog tog de sedan emot himmelska drakar som är ansåg gudar jämfört med alla andra och sedan gick Luffy och bröt sig in och ut ur Impel som bara puben trampade Marines rykte för att kunna kontrollera ordern. Stråhattens pirater har gjort krigsherrarna, världsregeringen och piraten kejsare till sina fiender, det är bokstavligen dem mot hela världen.

Regeringen är så upptagen med att försöka återfå sitt minskande rykte att de inte har råd att slösa tid på att leta efter piratskatt. Kommer du ihåg de store kriget? Kommer du ihåg Whitebeards sista ord? Whitebeard påminde alla om att One Piece existerar för att gnista flamman än en gång för att regeringen vägrar att acceptera One Piece existerar. Tänk dig att regeringen dyker upp med ett stycke efter allt detta, det skulle ge förödmjukelse över dem; de skulle mycket föredra att One Piece aldrig skulle hittas och människor som förlorar tron ​​på dess existens som att få människor att tappa intresset för att vara pirater eftersom den andra de får One Piece och ordet kommer ut kommer det bara orsaka en ännu större våg av pirater men den här gången de kommer alla att vara fulla av att gå efter marinisterna direkt och innan du vet ordet av har vi ännu ett stort krig.

Återigen är allt spekulation och jag har lika mycket bevis för att stödja mina teorier som nästa kille som svarar som säger att jag har helt fel. Från hur serien går förväntar jag mig att huvudfokus kommer att vara att ta ner Kaido och Big mam men vi kan inte glömma bort Luffys vrede för Blackbeard; Hur som helst vet vi alla att marinorna inte ens är med på bilden, det är piratkägarna som äger den här serien. Allt som krävdes var att Shanks sa stopp för ett helt krig att sluta, det är så livrädd alla är att pissa av en kejsare, och Luffy har gjort det till sitt mål att pissa dem. Vid denna tidpunkt är marinorna reliker från förlorad ålder.

Efter att ha undersökt lite kom jag till denna slutsats: I avsnitt 485:

Whitebeard tippar bakåt, andas in, samlar sitt sista andetag och bälgar högst upp i lungorna, "ETT STYCKE FUNNER!" Hans ord ekar över hela Marineford och hörs över Visual Den Den Mushi och överförs direkt till tittarpubliken vid Sabaody skärgård. Att veta vilken inverkan hans slutliga uppenbarelse kommer att få, förbannar Sengoku Whitebeard.

Sengoku visade stor rädsla och han var rasande på Whitebeard eftersom han avslöjade för hela världen om existensen av One Piece.

Detta visar att Sengoku inte vill att en enda skatt ska upptäckas. Han visste att efter vad Whitebeard sa att alla pirater skulle bli galna och börja söka efter en bit och alla kommer att tro på Whitebeard-ord. Men varför förbannade han honom?

Låt oss se Sengoku-ideologin beträffande en bit:

Även om han kan verka sträng på grund av sina uppgifter som marin, är han faktiskt snäll och medkännande. Hans drastiska handlingar i slaget vid Marineford motiverades av önskan att skydda oskyldiga civila från att bli inblandade i konflikt av rädsla för att när hemligheterna i One Piece upptäcks, skulle det vända världen på huvudet och leda till totalt krig.

Så faktiskt vill han skydda oskyldiga civila från pirater. Han visste att om en bit kommer att upptäckas kommer det att leda till krig och bara oskyldiga människor kommer att drabbas. Så därmed vill han faktiskt att en bit inte upptäcks alls.

Så kort sagt för oskyldiga människors skull försökte de inte hitta en bit och fokuserade på att skydda dem från pirater.

Enligt min hypotes, om de kommer att kunna hitta en bit och om pirater får veta om den här nyheten att en bit är med marinvakter, så kommer alla pirater i den världen säkert att debitera mot dessa marinor bara för att få en bit och sedan du kan bara tänka hur drastisk situation det kommer att bli. Det kommer att bli en enorm kamp och igen kommer oskyldiga människor att drabbas.

1
  • Du börjar med "det är", men säger du inte att marinorna inte letar efter en bit?