Anonim

DIRIGERA OM! One Piece Manga Cover Stories 1-11 Reaction

Medan jag ännu inte har nått de aktuella delarna av berättelsen berättade en vän för mig att i Dressrosa Arc uppstod två karaktärer, med Bomb-Bomb och Ton-Ton Fruit, samma som de två tidigare Baroque Works-medlemmarna namnges i titeln.

Wiki har dock inget omnämnande av dessa fall, vilket får mig att anta att kanoniskt, antingen att de inte är döda eller att DF-förmågor inte visas.

Vad är fallet?

Ton-Ton no mi äts av Machivise.
Pamu-Pamu no Mi äts av Gladius.

De två frukterna som äts av Miss Valentine och Mr. 5 är Kilo-Kilo no mi respektive Bomu-Bomu no mi.

Kilo-Kilo no mi och Ton-Ton no mi är båda lika men de har skillnader:

  • Kilo-Kilo no mi tillåter en användare att ändra sin vikt från 1 - 10 000 kg. Det betyder att användaren kan minska deras vikt under normal samt öka den till 10 000 kg.
  • Ton-Ton no mi tillåter en användare att öka deras vikt med förmodligen vilken mängd som helst

Bomu-Bomu no mi och Pamu-Pamu no mi är också riktigt lika men har skillnader, vilket noteras på Wikiasidan för Pamu-Pamu no mi:

Denna förmåga är mycket lik Bomu Bomu no Mi, eftersom de båda involverar explosioner. Huvudskillnaden är att medan Herr 5 kan förvandla sig själv eller någon del av honom till en bomb, kan Gladius få sig själv eller oorganiska föremål att svälla upp och sprängas explosivt.

Både Miss Valentine och Mr. 5 tros leva vid denna tidpunkt.

3
  • Så det var en stor missförstånd, tack!
  • @Katamori Inte ett problem:>
  • Om du läser mangan borde du åtminstone veta att de levde fram till enies lobby, tack vare shortsen på titelsidan i varje kapitel