Anonim

7 bästa tidsresor-filmer | Sci-Fi-thrillers | Predestination, Donnie Darko | Engelska filmer | Thyview

I anime visas Ichigos far, Isshin, att ha befogenheter på kaptennivå, men jag tror att det aldrig nämndes att han var en ersättare shinigami. Så var får han sina krafter?

Varför döljde han också sina krafter (eller varför kunde han inte använda sina krafter) i 20 år? Och varför döljde han det faktum att han var en shinigami från sin son?

Nedanstående svar innehåller spoilers (eftersom anime stannar innan detta förklarades).


För att ge dig en liten historia innan du förklarar:

Så efter att Ichigo är klar med Fullbringers finns Final Arc med Quincies. Ichigos Zanpaktou i Bankai är trasig och han måste fixa det med hjälp av Zero Division. Mannen som skapar Zanpaktou säger till honom att han behöver hitta sin sanna Zanpaktou, men Ichigo kan inte för att han behöver lära sig något om sitt förflutna som blockerar honom.

Det är så han lär sig om sin far. I tio kapitel pratar hans far äntligen så att Ichigo kunde lära sig om sitt förflutna, varför han inte berättade för honom om sina Shinigami-krafter och hur hans mamma dog.


Isshin var tidigare chef för en gren av Shiba-klan, som Shiba som Rukia kände (Kaien Shiba), och kapten för 10: e divisionen. Han var i Shinigami-världen tills Aizen, Gin Ichimaru och Kaname T sen gjorde dessa experiment med Hollows och Shinigamis i den mänskliga världen.

Så efter ett tag bestämde han sig för att se vad som händer i den mänskliga världen (för att människor dog), och han hittade en vit (en experimentell ihålig) och han kunde inte besegra den. Så Ichigos mamma kom och hon avslöjas som en Quincy och försökte besegra den. Hon gjorde det, men hon skadades av det, vilket smittade henne och hon blev en ihålig.

Så Kisuke hittade Ichigos mor och far och sa till Isshin att om han vill att hon ska leva måste han offra sin makt för att skydda henne i en enhet (som han gjorde med Vizards, men inte 100% detsamma). Han accepterade och förlorade sina krafter och blev människa. Så när hon dog fick han tillbaka sin makt eftersom det slutade skydda henne.

3
  • Ok, det fanns spoilers men var kan jag titta på dessa avsnitt eftersom de inte var en del av anime
  • Det finns inga avsnitt, jag säger att det är på mangan som fortsätter. Bleach 528: Everything But The Rain - Bleach 538: Standing On The Edge
  • thnx för info. Då har jag inget annat val än att läsa manga