Anonim

En varelse spelad Hide and Seek True Scary Stories Animated

Efter krediterna finns det en sista flashback av Mary och Charlotte när de var barn, de pratar om Shadow Builder och hur han hatar människor eftersom "när Gud sa" Låt det vara ljus "gick han bort", Charlotte oroar sig över existensen av Shadow Builder för Marys säkerhet, men Mary bekräftar ändå att hon kommer att vara ok och kommer att skydda Charlotte och säger att eftersom Shadow Builder kan förstå henne för att han lyssnar på gud.

I slutet av scenen märker Charlotte i Marias skugga ett rött öga, samma typ av öga som avbildas även om hela historien är associerad med Sharnoth, men detta öga tittar bara på och det har ingen röd tår.

Jag undrar vem det här ögat representerade och vilken anledning de hade eftersom hon inte hade sitt Golden Eye just nu.

Ögat var James. Därav delen där det står att "röda ögat skev / som om man tittar på något ljust" lyssnar tillbaka till de många gånger det nämner James gör detsamma.

4
  • Är James M? jag kommer ihåg när Mary och M träffas först Bram Stoker M presenterar sig som James Moriarty men vi vet att det inte är sant eftersom James Moriarty visas i slutet när Sherlock konfronterar honom
  • 1 James är "M", och den verkliga Moriarty gav honom sin kropp för många år sedan. Därför finns den verkliga Moriarty endast i den lilla fickdimensionen och på ett oförklarligt sätt att veta saker om handlingen. Dessa delar lades till i Full-Voice Reborn-versionen av spelet för att lägga till lite exposition som vissa människor behövde förstå för handlingen. Han är egentligen inte James Moriarty, men det är namnet han antagit för sin mänskliga form. Det är troligt att han ska vara Nyarlathotep, eller något som liknar Nyarlathotep.
  • hmmm, intressant, jag undrar alltid varför det fanns en Cathulu Mythos-tagg på VNDB när det enda omnämnandet av Lovecraft var i Web Novel. det var en fickdimension som skulle kunna förklara varför Charlotte och Mary båda talade till Moriarty som om de för närvarande gett Charlotte sitt tillstånd
  • Om du är intresserad, vill du titta på den här frågan