Anonim

Hur man byter bläckpatroner i Doulton Ultracarb Twin Benchtop Water Filter med Alkaline

I Naruto kan vi se människor göra handtätningar för att göra tekniker. Ju längre ner i historien vi kommer desto mer försummad blir detta aka Narutos rasengan behöver inte några handtätningar till att börja med.Minato visade också förmågan att bilda handtätningar med en enda hand.

Så min fråga, hur viktigt är dessa tätningar ändå? Hur påverkar de juutsu de kastar. Och kan alla göra det med 1/0 händer om de tränar tillräckligt?

1
  • Se den relaterade frågan här: anime.stackexchange.com/questions/33913/…

Du har rätt, som vi vet:

Även om tekniker kan kräva ett antal handtätningar för att fungera, kan en skicklig ninja använda mindre eller till och med en för att utföra samma teknik.

Så om du är en master shinobi kan du använda en jutsu utan att göra tätningar eller göra några få sälar istället för 5-10-20. MEN om du är nybörjare kan du inte utföra jutsu utan handtätningar. Antalet tätningar eller antalet händer indikerar färdigheterna hos shinobi. Ju mer skicklig någon är, desto mindre ansträngning behöver han för att kasta en jutsu.

Ett exempel på detta är Water Release: Water Dragon Bullet Technique, som kräver totalt 44 handtätningar för att aktiveras. Tobirama Senju, den andra Hokage, behövde bara använda en handtätning för att slutföra tekniken, ett bevis på hans skicklighet. Även om det är sällsynt är det möjligt för en shinobi att kunna göra handtätningar med bara en hand. Den enda shinobi som hittills sett är kapabel till detta är Haku, Minato Namikaze och Guren.

Tätningarna är MYCKET viktiga även om du är skicklig. Det är viktigt i Shinobi-världen eftersom en jutsu inte kan utföras utan handtätningar och bara få av jutstuarna gjutas utan handtätningar (t.ex. Rasengan).

1
  • 1 kanske du vill lägga till den kvinnliga fyllnadsfiguren från spionbyn som utför sälarna med sina ögon

Egentligen används handtätningar för att hjälpa hjulet att manipulera och kontrollera sina chakranivåer för att utföra jutsu. Handtätningar indikerar hur en shinobi kan manipulera deras chakra ordentligt. En högkvalificerad shinobi kan dock utföra ett brett utbud av jutsu med en hand eller för vissa - inga tätningar alls. Anledningen är att vissa shinobi kan manipulera chakra utan att koncentrera det med hjälp av handtätningar alls. Detta kan särskilt ses i Sasuke efter att han tappat armen under fjärde världskriget i Shinobi.