Anonim

\ "Om ni älskar mig \" av Thomas Tallis framförd av Madrigal Singers i Palo Alto High School.

Enligt Narutopedia gjorde Kakashi 42 S-rankningsuppdrag, medan Minato gjorde 39 av dem. Itachi gjorde bara 1 av någon anledning. Många av de andra joninerna gjorde antagligen också S-rank-uppdrag. Får vi se eller åtminstone veta om någon av dessa uppdrag?

Obs! Naruto och Sasuke har gjort 0 officiella S-rankningsuppdrag (även om det är rättvist att säga att de har gjort svårare saker i sina liv).

4
  • Zabuza-uppdraget kan ha varit S-Rankat om bridgebuilder var ärlig, men tbh Genin som Sasuke och Naruto gör inte S-Rank-uppdrag
  • Det första uppdraget som kommer att tänka på är S-uppdraget som ges till Naruto (räknar djur och får deras kön) under början av det fjärde ninjakriget. Men detta var för att hålla Naruto ockuperad och för att hindra honom från att delta i kriget, så det kan inte tas med i beräkningen tror jag.
  • Så båda är inte legit S-rank uppdrag.
  • Naruto fick ett S-uppdrag, det vill säga att åka till blixtland och rekrytera djur för naturligtvis krig är det ett trick att stoppa naruto.

Från Wikia själv

S-rank - tilldelad erfaren erfarenhet och handlar om konfidentiella frågor på statsnivå. Exempel är att mörda VIP och transportera högt klassificerade dokument. Belöningen för ett S-rank-uppdrag är mer än en miljon ry .

"S-rank" är också en beteckning som ges till extremt kraftfull saknad-nin, som tjänar dem en plats i deras ursprungsby Bingo Book. Organisationen Akatsuki uppgavs bestå av mestadels brottslingar av S-rang.

Med tanke på detta kan vi lista många uppdrag som skulle ha klassats som S-Rank. Följaktligen borde följande uppdrag ha varit S-Rank även om jag inte uttryckligen berättade det.

  • Hämtning av Gaara: Uppenbarligen ett S-Rank-uppdrag med Team Kakashi och Team Guy som möter Akatsuki-medlemmarna Diedera och Sasori

  • Jakten på namngivna Akatsuki - Hidan och Kakuzu. Flera trupper med skickliga Jonin och Chunin valdes för denna S-Rank (nämns inte uttryckligen)

    Detta uppdrag ledde till att en senior Jonin Asuma dödade.

  • Jakt på Hidan och Kakuzu: Shikamarus planerade uppdrag att döda Hidan och Kakuzu. Inte officiellt, men Tsunade tillät Kakashi att följa med.

  • Jakten på Sasuke: Nästan all original 12 Genin, kakashi, Yamato etc. jagar på Sasuke. Sasuke är en S-Rank som saknar Nin, även om Leaf inte anser det. Återigen inte uttryckligt.

Redigera: - Avlyssning av Akatsuki-spion kan ha varit S-Rank, men jag känner att det troligen skulle vara A-rankning. Även om de kämpade mot Orochimaru - Det inofficiella S-Rank-uppdraget som Kakashi gav Shikamaru, Naruto och Sakura (With Pakkun): Följ Sasuke och Stop the Sand Genins. Kanske varit A-rankad. Förlåt mitt minne. Sätter i rutan Redigera för nu.

Wiki lägger också till,

Dessa uppdrag tilldelas uteslutande högkvalificerade j nin eller stora ninjagrupper. Detta gäller nästan alla dessa uppdrag.

Källa: Narutopedias länk på S-Rank

6
  • beskrivs dessa uppdrag uttryckligen som S-rang eller antyder du att de är S-rankade baserat på deras svårighet?
  • 1 @ Bej Om du skulle läsa mitt svar säger jag tydligt "följande uppdrag borde ha varit S-Rank även om det inte uttryckligen sägs det". Anledningen till detta är att de har att göra med individer som faktiskt är S-Rank, dvs. extremt kraftfulla. Wiki säger, "Dessa uppdrag tilldelas uteslutande högkvalificerade j nin eller stora trupper av ninja" vilket är sant för majoriteten av dessa uppdrag. Förutom det första som endast Kakashi antydde var S-Rank
  • Återigen, om det är inofficiellt eller inte uttryckligen anges, är det tekniskt inte eller inte visat sig vara ett S-rank-uppdrag. Jag förstår att några av dessa uppdrag var riktigt svåra och definitivt var S-rankade. Men jag vill verkligen ha några hårda, uttryckliga bevis för att uppdragen i själva verket var S-rank, som Tsuande sa något som: "Detta är ett S-rank-uppdrag, belöningen blir hög om du slutför det."
  • 1 Om du uttryckligen menar "Hokage: Jag ger dig detta S-rank-uppdrag". Du skulle vara svårt att hitta. Exemplen i detta svar, ursäkta mitt disiga minne eftersom jag inte har episoderna eller deras transkriptioner till hands, använder de kontextuella ledtrådarna som är tillgängliga för mig. Hokage skickar flera lag ledda av Jonins? Antingen är det ett S-Rank-uppdrag eller är Hokage för försiktigt? Från definitionen av "S-rank" bör uppdrag som involverar S-Rank Ninjas automatiskt passa räkningen. Visas det tydligt varje gång ett S-Rank-uppdrag överlämnas. Nej.
  • Att bara ta itu med en möjlig "brist" som många kan hitta är att både Neji och Guy är Jonins, så enligt min definition gör de bara S-Rank-uppdrag? Jag måste säga, det har aldrig uttryckligen sagt det.