Anonim

My Teen Romantic Comedy SNAFU Climax や は り 俺 の 青春 ラ コ メ は ま ち が っ て い る。 完 完! Avsnitt 4 Live Reaction!

Jag har tittat på denna anime, och medan jag tittade på den hade jag ingen aning om vad som verkligen händer.

Efter att ha sett den första säsongen började jag den andra (avsnitt 1-5), jag insåg att en eller flera scener i Zoku är detsamma med den första säsongen.
(Det jag minns mest är PSP-scenen)

1
  • Kan du vara mer specifik på vad som är detsamma? Det är oklart vad du hänvisar till ...

Nej, Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. Zoku är helt enkelt showens andra säsong Oregairu, och inte en remake av den första.

Medan båda är anpassade från den ursprungliga mangan, är de nuvarande två säsongerna av anime ordnade kronologiskt och följer direkt från varandra.
Detta är tydligt efter att ha jämfört avsnittets sammanfattningar av både säsong 1 och säsong 2 på deras motsvarande MyAnimeList-sidor.

Det kan mycket väl finnas några likheter under de två årstiderna, eftersom program ofta ger throwbacks eller andra referenser till tidigare verk, men eftersom själva handlingen fortsätter räcker det inte för att klassificera det som en remake.

2
  • En död giveaway är det matchande innehållet mellan slutet av den första säsongen och början av den andra säsongen, och atmosfären överfördes från första säsongen.
  • 2 Oregairu började faktiskt som en lätt roman; anime och manga är båda baserade på det. Se en.m.wikipedia.org/wiki/My_Teen_Romantic_Comedy_SNAFU.