Anonim

Hennes hårföretag: blekning och färgning av brasiliansk kroppsvåg

I kapitel 350 i Bleach visas denna uppsättning paneler:

Men jag förstår inte vad som visas här. Är det Ichigos nyligen gjorda hål?

Rotera bilden och det blir lite tydligare hur saker måste orienteras. Observera att vänster-höger har vänt om i denna rotation, men det bevarar den kronologiska ordningen på remsorna och sätter dem i rätt vertikal orientering.

Marken måste vara den vita biten vi börjar med för att förklara positionen för Orihimes knä / hand och hur tårarna (eventuellt blod) faller och påverkar den ursprungliga vita ytan. Ichigo skulle vara på hans sida på marken eller på ryggen eller bröstet med huvudet vänt åt sidan. Den andra remsan visar en av hennes humör och den första aktiveringen av Soten Kisshun. I den tredje och fjärde remsan är Soten Kisshun helt utplacerad. Eftersom vi inte kan se hörnet / andan längre har Ichigo förmodligen lutat huvudet för att se vad som händer. Möjligen är den andra panelen mycket tidigt i aktiveringen, i vilket fall andan fortfarande kan vara i transit. Men med tanke på krökningen i den tredje remsan och hur det maximala uppnås till höger (i speglade riktningar), verkar det mer troligt att Ichigo har försökt flytta / luta huvudet. I den tredje remsan kan du se Orihimes knä när hon knäböjer vid Ichigo för att försöka läka / skydda honom. Möjligen är det hennes hand, eftersom blodet / tårarna i den fjärde remsan verkar mer troliga för mig om hon lutar sig lite framåt på handen och huvudet bara är utanför skärmen medan det mesta av hennes kropp ligger bakom det.

Nästa sida gör det klart att ja, Ichigo är på hans bröst med huvudet åt sidan.

Sidan efter det gör Orihimes ställning lite mindre tydlig: ja, hon är på knäna (lutar sig inte framåt på händerna) och gråter, men orienteringen av saker gör att det verkar som om Ichigo är (väl) bakom henne, så att det är svårt för att förklara hur Ichigo ser henne tydligen vara nära och också bakom Soten Kisshuns effekt. Hon vänder till och med huvudet för att se bakom sig när Ichigo står upp i ihålig form. Möjligen är detta bara en fråga med perspektiv som Kubo och artisterna förbises.

3
  • Soten Kishun är en gyllene oval (ritad vit) som omger vad den läker. Bekräftat i föregående kapitel, 349, ligger Inoue "ovanför" Ichigos-huvudet (framför honom när han står upp), och Ichigo, åtminstone fram till precis innan han förvandlas, är helt omgiven av Soten Kishun. Det enda i hans vision efter att den aktiverats ska vara marken eller den gyllene ovalen. Det betyder att något är uppe i det övre vänstra hörnet av den tredje och fjärde panelen, det borde inte finnas någon svart del där. Några tankar?
  • @Ryan Jag tror att det är Soten Kisshun, eftersom det överensstämmer med hur det aktiveras i den andra remsan, men Kubo / de gick bara på tidigare och kommande positioner eftersom de kände att detta gav en mer dramatisk effekt. De ville lägga till en visuell anledning till att Ichigo skulle gå berserk med beslutsamhet att skydda henne (bara att höra henne räckte inte, antar jag), så de behövde honom se "precis nog" för att veta vad som händer, vad hans grundläggande tillstånd är, och att hon är upprörd. Jag tror att de bara ignorerade att positioneringen av saker inte är väldigt konsekvent för att uppnå detta.
  • Du kan också notera hur himmelens färg är inkonsekvent, inte bara på dessa tre sidor utan faktiskt från en panel till en annan, antingen odekorerad ren vit till ren svart till en strimmig gråaktig. Den sista sidan där vi ser Orihime i de tre nedersta panelerna har ursprungligen en ren vit bakgrund, de andra två har den gråa himlen. Nästa sida efter det använder också det grå / svarta på Hollow Ichigos bild, men verkar återgå till vitt för Orihime igen (kanske är det delvis symboliskt, men jag tror att det bara är lat teckning som förstärker skuggan bara när det är bekvämt).

Vad jag kan säga med säkerhet är att den andra panelen här visar soten kisshun, Orehimes helande förmåga. Med den tanken och situationen då ser de två första panelerna ut som vad Ichigo ser från sina egna ögon. Den svart / grå lutningen är Hueco Mundos himmel, och den vita delen är Las Noches Roof, och hela scenen är på sin sida, eftersom Ichigo lägger sig.

Den tredje och fjärde panelen verkar dock visa något annat, Den där kolsvarta kan inte vara Hueco Mundos himmel, och Soten Kisshun skulle omge honom, så den svarta varan betyder att han inte är omgiven av Soten Kisshun. Samtidigt kan jag inte identifiera saken längst upp till höger på de två nedre panelerna. Som visas på nästa sida, kunde det enda som Ichigo såg inte Soten Kisshun, Hueco Mundos sky eller Las Noches tak vara hans eget blod, och det är helt klart inte blod. Det utesluter Ichigos direktvision för den tredje och fjärde panelen.

Det liknar dock en sak två sidor senare, Orehime Inoue skriker efter Ichigos hjälp. Det liknar en öppen mun, med den nedre raden av tänder och en haka, men det saknar allt annat. Med tanke på att hon ropade på honom vid den tiden, och det var det som väckte hans krafter, min personliga gissning här är att det är en semi symbolisk scen av det. Men det är extremt svårt att säga säkert. Om någon har några idéer är du välkommen att ta upp dem.

4
  • Du kan se en av hennes andasaker i den andra remsan.
  • @zibadawatimmy Det är vad jag sa, dess del av hennes Soten Kishun när hon försökte läka honom
  • Soten Kisshun är en teknik som använder två av hennes andar, som manifesterar sig i en oval-liknande region. Det är inte själarna själva. Du verkade påpeka hur du kunde se denna karakteristiska region. När du faktiskt kan se en av de specifika andarna (också).
  • @zibadawatimmy Soten Kishun är hela rörelsen i sig och inkluderar per definition andan. Anden är en del av tekniken, liksom den ovala regionen och händelsens negation. Så i bästa fall påpekar det resulterar i redundans.