Anonim

Tim Buckley - Song to the Siren

Jag förväntar mig inte precis att hitta en fullständig lista eller något annat, men jag undrade om manga / anime gav några ledtrådar till vad frågorna kan ha varit. När jag kollade mangan fann jag att den första frågan var ett kryptogram och att den andra frågan handlade om taktik.

Jag kunde dock inte hitta mer information om frågorna från mangan. Ger anime mer insikt i vad de första 9 frågorna kan ha varit?

  1. är kryptografi
  2. räknar ut en kastad shurikens bana, samt förutsäger det längsta möjliga intervallet för en shuriken och beskriver hur den slutsatsen nåddes
  3. verkar ha en topografisk karta med ett berg

Såvitt jag kan säga diskuteras ingen annan fråga eller visas tydligt, men ingen av de andra har diagram eller kartor, så antagligen är de alla matematiska eller logiska frågor.

En som Sakura tittar på visas men (åtminstone i den upplösning jag tittar på den på) kanji dyker bara upp som svarta klumpar, och jag är inte säker på vad det står.

Enligt Sakura (på engelska dub) är de "problem baserade på osäkerhet och kräver komplex mekanisk energianalys." De anges också att de blir svårare när de går.