Anonim

Tim Finn - Fraktion för mycket friktion 1984

I slutet av säsong 2, avsnitt 10 av Overlord, tillbringar Albedo tid med sina Ainz-dockor, när Ainz beordrar henne att förbereda sig för en raid för att rädda en människa.

Viktigast av allt, kameran kastades över till var hon tittade, en banderoll av vad jag tror är Guildsymbolen slits av väggen och kastas på marken, sedan en banner i bakgrunden bakom henne, och Albedo visar avsky mot sina order . Det verkar vara mycket betoning på dessa banners, så vad exakt hände i den scenen.

1
  • Vad sägs om samma scen men mangan, där hon sa "Jag vill träffa Ainz-sama. Jag vill träffa honom." I scenerna verkar hon leka med en liten barnversion av Lord Ainz, så hon säger antingen att hon vill träffa barnet som hon har med Ainz eller att hon vet att Lord Ainz inte är den han låtsas vara och vill träffa den verkliga människan bakom Lord Ainz-charaden.

Albedo leker med Ainz-dockorna när hon avbryts av Ainz, men hon är glad att Ainz kommer att prata med henne eller ge henne en order. Men hennes humör förändras plötsligt när Ainz nämner att Tuare har bortförts, hon är snabb på att läsa situationen och vet att Ainz kommer att beordra henne för förberedelser för att rädda flickan.

Hon gör fortfarande invändningar om det finns något värde i att spara en sämre varelser som en människa. Hon är också chockad efter att ha hört att Ainz lovade Tuare (en underordnad varelse enligt Albedo) skydd under hans stora namn. Hon accepterar beställningen men vi kan se att hon är missnöjd och inte glad över detta.

Jag förstår fortfarande inte, Ainz Ooal-klänning. Detta är löjligt.

Det handlar nog om att AOG ursprungligen var namnet på guilden. Så hon gillar förmodligen inte namnet, för det hänvisar också till de andra högsta varelserna som övergiven dem. Hon hatar att Momonga bytte namn till guilden som övergav honom och hela Nazarick. Hon hatar det för att de inte bara övergav NPC: s utan också lämnade Momonga helt ensamma (Det är därför som flaggan hängde på baksidan är Momongas personliga flagga och den som trampas är AOG).

Ainz är otroligt ensam. Det är bara inte visat så bra i anime

Idag är den sista dagen som Yggdrasils servrar körs. Varför inte stanna till slutet - Momonga efter Herehero-san loggar ut.

Albedo skapade en elitgrupp för att söka efter spelare i den nya världen, men det antyds också att hon skapade gruppen så att hon kunde döda de andra högsta varelserna om de någonsin dykt upp (detta följer upp enligt @ pauls svar ovan och är vettigt)

Momonga älskar sina kamrater varmt och känner till deras situation (om att servern stängs av och deras personliga liv står på spel). Han vet att de inte förrådde honom men Albedo (som NPC) kan inte förstå det alls.

Nej, det är inte det. Ingen förrådde mig. Guildvapnet, personal från Ainz Ooal Gown. Vi spelade hänsynslöst för att klara det. Vissa medlemmar använde sin betalda semester och andra kämpade med sina fruar för att få tid och få materialet till detta ... Det stämde, allas försörjning stod på spel ... Det kan inte hjälpa att de alla valde det verkliga livet i slutet

1
  • Jag ville inte gå in på Albedos arbetsgruppsteori eftersom det fortfarande bara är spekulationer och TUNGA spoilers, men ja, jag håller också med den teorin.

Hon visar förakt över Ainz Ooal Gown-bannern och dyrkar Momongas personliga banner. Hon fick älska Momonga genom sina inställningar, så hon är inte riktigt nöjd med att han avfärdar det namnet. Hon vill att han ska vara Momonga, inte Ainz. En annan faktor i hennes missnöje är det faktum att resten av NPC: erna från Nazarick skulle lyda sina skapares order före Ainz '(hon ifrågasätter dem om detta), så bortsett från Pandoras skådespelare är hon den enda andra som skulle placera Ainz ovanför någon annan av de 41 högsta varelserna. Ainz som tog över det namnet gjordes för att öka medvetenheten om namnet för att locka alla potentiella kamrater som kan ha transporterats till den världen, en möjlighet som Albedo verkar inte vara alltför förtjust i eftersom det skulle sänka Ainz-myndigheten i hennes ögon.

Låt oss säga att till exempel Peroroncino hamnar i den nya världen och går med i Nazarick. Om han skulle beställa något till Shalltear som skulle strida mot en order från Ainz, skulle Shalltear följa Peroroncinos order. Detta är inte acceptabelt för Albedo. Momongas auktoritet borde vara orubblig i hennes ögon.

5
  • 1 Det allra sista hon säger (åtminstone i den översättning jag tittade på) är "Detta är löjligt", jag tog det eftersom hon så småningom kommer att vända sig mot honom, för hon håller inte med hans ideologi eller snarare hans beslut att behandla människor det högt. Vad tycker du om det?
  • @Deadzone kolla hela svaret nu
  • @paulnamida tack för ditt svar, jag har använt det som en referens till min teori nedan.
  • 1 @ Deadzone Albedo skulle göra vad som helst, till och med döda sig själv om Ainz beordrade det. Hennes förakt är mot guilden själv, de andra medlemmarna som övergav Nazarick.
  • @paulnamida Jag ser att det är vettigt nu, tack för utarbetandet! :)